Review | Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Review | Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos komt elke keer met prachtige nieuwe producten! Het ziet er steeds beter uit en heeft een luxere uitstraling. Pas geleden ontving ik een pers pakket met de nieuwe verzorgingsproducten van de Etos Botanical lijn, in dit pakket zat een shower foam, massageolie en een geurkaars. Ik raakte direct enthousiast van de mooie verpakking en ik kon niet wachten om te reviewen! Lezen jullie mee?

De Etos Botanical Boost Rosemary & Fig is een lijn met geursticks en geurkaarsen maar ook huidverzorging. De lijn is ontstaan in samenwerking met de Hortus Bortanicus. In de producten vind je dan ook de kruidengeuren Rozemarijn & Vijg terug. Hele lekkere geuren naar mijn mening! Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen tijdens de koude wintermaanden die eraan komen. Daar helpt deze budget lijn van Etos je een handje bij. 

De verpakking vind ik er prachtig uit zien en heeft een luxe uitstraling. Het heeft een matte finishing touch en op de verpakking zelf staat een prachtige illustratie van de kruiden. De massage olie is doorzichtig en ziet er ook mooi uit. Je wordt direct nieuwsgierig gemaakt!

De massage olie heeft een fijne substantie, het is makkelijk aan te brengen, in te masseren en trekt goed in de huid. De geur is heel erg lekker subtiel met een kruidige tint, ik ruik de geuren Rozemarijn en Vijg goed terug. Het is wel aanwezig maar op een hele lekkere subtiele manier. De massage olie doet goed zijn werking. Ik vind de geur van de kruiden heel erg lekker in combinatie met een relaxende olie. Het zorgt voor een echt ontspan moment.

I love shower foams! Ik vind het geweldig dat er steeds meer budget varianten van de shower forms komen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de variant van de Botanical Boost van Etos. De schuim heeft een dikke substantie en de geur komt goed naar voren. Ik vind het wel erg jammer dat er  met één spuitje veel schuim uitkomt en ook elke keer restjes uitkomen. De substantie voelt prettig aan en is makkelijk te verdelen over je lichaam. Het fijne aan de shower foam van Etos is dat het een prettige dikke substantie heeft en dat de geur direct op je af komt.

En nu is het tijd voor de geurkaars! Waar ik het meest benieuwd naar ben. De geurkaars heeft ook weer de Rozemarijn en de Vijg geur. De geur van Vijg vind ik een goede combinatie om te verwerken in je interieur. De geur van de geurkaars is erg subtiel wat een prettig effect geeft, de geur is echt heel erg lekker en werkt ontspannend. Ik ben er gek op!

Ik ben erg tevreden over deze nieuwe lijn van Etos, de producten hebben een goede werking, de geur is erg prettig en ik ben gek op de geurkaars. Zijn jullie al bekend met de Botanica Boost Rosemary & Fig lijn van Etos? Het is zeker het proberen waard!
Massage oil 150ml – 4,99. 
Scented candle – 6,99. 
Shower foam 200 ml – 4,99. 
De producten zijn verkrijgbaar bij diverse Etos filialen. 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 9 reacties

  1. Oke je hebt me overgehaald! Na het werk terug naar Etos om naast de shower foam, kaars en bodybutter ook de massageolie op te halen! De geur is zo heerlijk!

  2. Deze lijn lijkt me ook echt heerlijk en hij ziet er inderdaad ook prachtig uit qua vormgeving. Helaas stonden er bij onze Etos geen testers, maar ik ben wel razend benieuwd geworden naar de fijne geur van deze lijn 🙂

  3. Lijken me wel fijne producten! Vijg ruikt meestal wel lekker 🙂

  4. Ik ben zo benieuwd naar deze lijn, heb er al veel goeds over gelezen. Ik vind deze producten van Etos ook zo mooi, de verpakkingen zijn prachtig!

Geef een antwoord

Sluit Menu