Photodiary 118 | Birthday, relaxen in de sauna & origineelste cadeau ooit!

Photodiary 118 | Birthday, relaxen in de sauna & origineelste cadeau ooit!

Wat een drukke week heb ik achter de rug, ik had eigenlijk ‘herfstvakantie’ maar ik heb veel tijd doorgebracht aan mijn tentamen en dead-lines. Dat brengt helaas altijd een hoop stress met zich mee.. Naast het vele studeren heb ik mijn verjaardag gevierd, verraste papa mij met mijn favoriete taartje & ging ik een dagje naar de sauna samen met mijn zus! Nog genoeg leuke dingen gedaan deze week.  Lezen jullie mee?


Maandag

Maandag begon ik met een dagje studeren, ik had zoveel te doen dat ik zelfs een beetje in de stress raakte. Ik maakte die dag een samenvatting, werkte aan een werkstuk en de dag vloog voorbij. In de avond ging ik relaxen en Holland Next Top Model kijken. <3

Dinsdag

Dinsdag werd ik wakker met een super lief verjaardag berichtje van mijn vriend! Het was mijn verjaardag en ik ben 21 jaar geworden. Wat gaat de tijd toch snel! Ik vind mijn verjaardag altijd een van de leukste dagen van het jaar, hebben jullie dat ook altijd? 🙂

 In de ochtend moest ik helaas wel gewoon studeren, maar mijn papa was zo lief om een gebakje te halen. Cute! En het was ook nog eens mijn favoriete taartje. Super lief. <3

In de middag ging ik samen met mijn zus een middagje ontspannen bij Spa Gouda, een van de fijnste spa’s die ik ken. Spa Gouda heeft een hele leuke actie want op je verjaardag mag je gratis naar binnen, we hebben genoten van de heerlijke sauna’s en bubbelbaden. Zo fijn dat soort dagen.

Ik had met mijn zus afgesproken om in de avond een hapje te gaan eten bij de pizzeria, gaf ze opeens aan dat wij helemaal de stad niet in gingen maar dat er thuis een leuke verrassing stond te wachten! Ik ben gek op verrassingen dus ik kon niet wachten om naar huis te gaan en te kijken wat de verrassing was.

Ik liep naar binnen en mijn opa en oma, en gezinnetje was er! Super lief. We gingen chinees eten (eenvan mijn favoriete eten) en ik kreeg allemaal leuke cadeautjes. Super leuke verjaardagavond heb ik gehad. Ik was helemaal verrast!

Woensdag

Woensdag ging ik wéér een dagje studeren, tussen het studeren door ging ik een frisse neus halen want het was heerlijk weer. Ik ging samen met mijn hond Noah wandelen door het park. Doet je zoveel goed! En Noah was direct natuurlijk ook gelijk blij. <3


Donderdag

Donderdag ochtend ging ik naar Amsterdam toe, ik had een ochtend intervisie met mijn stage. Dit houd in dat je met andere stagiaires en met je stagebegeleider situaties bespreekt wat je graag kwijt wilt en dat wij elkaar daar tips over kunnen geven. Super fijn is dat! In de middag reisde ik rustig naar huis toe om wéér een middagje verder te studeren.

In de avond was het echt even tijd om te ontspannen, ik merkte dat ik er zo doorheen zat dat het tijd was om te relaxen. Ik besloot een warme douche te nemen en ging in de avond Expeditie Robinson kijken. Zo belangrijk tussen het leren door dit soort fijne avondjes. <3 Ik merk dat ik het lastig vind om de tentamens te combineren met vrije tijd en me-time avondjes, leer voor de volgende keer.

Vrijdag

Vrijdags was ik de tentamens ZO zat. Mweh. Ik ging weer een ochtendje met mijn neus in de boeken, ik vind de tentamen stof heel interessant maar het is zo veel dat ik een beetje door de bomen het bos niet meer zag.

 In de middag had ik afgesproken met mijn oma om een verjaardagscadeautje uit te zoeken, heel fijn om er eventjes tussen uit te gaan. We gingen een bezoekje brengen aan de Douglas en ik had al een tijdje het parfum van Marc Jacobs op het oog, namelijk de Marc Jabobs Daisy <3 Er komt snel een review van online & een leuke video met mijn verjaardagscadeautjes!

In de avond kwam Mike langs en gaf hij mij een verjaardagscadeau, maar niet zomar een! Ik werd helemaal verrast want ik kreeg een soort van handleiding in mijn handen, Mike zei al dat ik voor dit cadeau mijn best moest doen om er achter te komen wat het inhoudt. Ik opende het boekje en daar stonden allerlei vragen op het gebied van techniek, studie, dieren, muziek etc. Van makkelijke tot moeilijkere vragen, voor elk goede vraag kreeg ik een letter. Als ik hem fout had beantwoord kreeg ik geen letter. Het is natuurlijk niet leuk om de antwoorden van de vragen op het internet te zoeken dus ik schakelde de hulp van mijn moeder, Charlotte en familie in. Uiteindelijk had ik de meeste letters gekregen en ging ik er woorden en een zin van proberen te maken. 2,5 uur later had ik eindelijk de zin geformuleerd en daar stond mijn cadeautje!!! Super lief <3 We gaan samen kijken naar een leuke bestemming aangezien de komende tijd het heel erg druk wordt. Ik vond het zo’n leuk en lief cadeau, en zo creatief! Ik hou daar echt van. Dankjewel lieve schat!

Zaterdag

 Zaterdag had ik een leuke verrassing voor Mike, we gingen samen Gouda in en ik verraste hem met de lekkerste lunch bij Gewoon Gouds. Een van de leukste terrasjes in Gouda, warme kampvuurtjes, super lekker eten en leuk uitzicht over de markt heen.

Ik ging een aantal dingetjes halen in de stad en Mike maakte wat foto’s voor mijn blog, liefde <3 In de avond aten we heerlijk pizza, favourite birthday food! En gingen we mijn 21 birthday vieren met mijn familie en schoonfamilie. Super gezellige avond gehad, bijgekletst met iedereen en vooral genoten van de gezelligheid. <3

Zondag
Ik had die avond ervoor lekker wat wijntjes gedronken dus Mike en ik besloten Zondag heel de dag lekker te chillen en te netflixen, we hebben twee films gekeken en lekker geknuffeld. Heerlijk dat soort Zondagen. Ik kwam helemaal bij en kreeg er weer energie van aangezien ik erg moe was.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. wat een gezelligheid! heel leuk om te lezen, jij hebt zeker een goede verjaardag gehad. liefs!

  2. Wat heb je een heerlijke verjaardag gehad! En het cadeau van je vriend is zo lief, super origineel gedaan!

  3. Wat een fijn weekje! En zo lief die verrassing van Mike. Ik had voor mijn vriend een woordzoeker gemaakt, en de uitkomst was dan zijn cadeau haha! Het bleek nog heel lastig om een woordzoeker te maken, maar gelukkig had hij ook moeite met de overgebleven letters in de goede volgorde zetten 😉

  4. Wat een superlieve verrassingen, zowel het onverwachte etentje met je familie als het puzzelcadeau van je vriend. Ik kan me voorstellen dat je daar helemaal blij van werd 🙂 Hopelijk zijn je tentamens goed gegaan! Het blijft toch altijd best wel vermoeiend, zo'n tentamenweek!

Geef een antwoord

Sluit Menu