Review | Lush lemony flutter.

Review | Lush lemony flutter.

Ik heb weer een nieuwe lush favoriet erbij! Namelijk de lemony flutter van lush. Ik was pas geleden bij de lush in Rotterdam en werd daar zo vriendelijk geholpen (love it!). Ik nam een nieuwe scrub mee, helaas is die al gesneuveld op vakantie. En deze heerlijke dikke crème. Ik heb hem meegenomen omdat ik het fijn vind om mijn droge handen en nagelriemen een boost te geven, en dat belooft dit product zeker. Lees je mee naar mijn mening over dit product? 

De verpakking
De verpakking is erg handig! Een kleine verpakking wat je makkelijk mee neemt op reis of in je tas. Het uiterlijk is zoals we gewend zijn van lush, zwarte pot met daarop een vrolijke tekst over het product. Ook leuk om te weten, als je 5 lege potjes of flesjes meebrengt naar de lush krijg je een gratis vers masker.

De werking
De lush lemony flutter kan je gebruiken voor de verzorging van de nagelriemen, maar ook voor de verzorging van droge plekken op je lichaam. Ik gebruik het bijvoorbeeld ook voor mijn knieen en ik merk dat het veel verzorging bied en mijn huid er ook echt zachter van wordt. Ook doe ik het elke dag op mijn nagelriemen voordat ik ga slapen. Hierdoor kan het goed intrekken en merk ik dat het zeker een boost krijgt. Het is een dikke substantie wat ik zelf altijd erg prettig vind en het trekt snel in. Je handen zijn wel even vettig maar als je het doet wanneer je er tijd voor hebt, bijvoorbeeld inderdaad voor het slapen gaan dan heb je daar weinig last van. Ik ben fan! De geur is sterk en ruikt naar citroen, helemaal mijn geur. Het is ook niet té aanwezig.

Lemony flutter kost 9,95. 


Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Deze heb ik al vaak voorbij zien komen en iedereen is er mega enthousiast over! Misschien de volgende keer toch maar 's scoren als ik weer bij de Lush ben 🙂

  2. Klinkt heel goed! Ik heb hem meerdere malen in mijn handen gehad, maar kocht hem toch niet. Ik ben erg laks als het gaat om de verzorging van mijn nagels. Maar ik ben nu wel om!

  3. ik heb het ook eens gebruikt en het is heel fijn! Maar het vervelende vond ik dat je handen best vettig blijven en een beetje plakken. Ik gebruik nu veel handcremes om zo mijn nagels wat vochtig te houden 🙂

  4. Wat ziet deze er heerlijk uit! Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een product van Lush gebruikt.. maar ik hoor er altijd zulke goede dingen over! 🙂 X

  5. Wat lijk me dit fijn!! ook niet duur want je doet er volgens mij aardig lang mee!

  6. Heb deze al eens eerder voorbij zien komen en diegene was er ook erg tevreden over! Denk dat ik het zelf niet zal gebruiken eigenlijk, nu ik er zo over nadenk. Mijn nagelriemen vind ik wel prima hoe ze zijn nu haha. Wel handig dat je het ook voor andere droge plekken kan gebruiken trouwens!

  7. Heb deze al eens eerder voorbij zien komen en diegene was er ook erg tevreden over! Denk dat ik het zelf niet zal gebruiken eigenlijk, nu ik er zo over nadenk. Mijn nagelriemen vind ik wel prima hoe ze zijn nu haha. Wel handig dat je het ook voor andere droge plekken kan gebruiken trouwens!

  8. Heerlijk product! Ben ook groot fan van de shower jelly's..

  9. Ik heb hem ook wel eens gekocht! Erg fijn product!

Geef een antwoord

Sluit Menu