Mijn kerstcadeautje!

Mijn kerstcadeautje!

Kerst is alweer helaas voorbij, ik vind kerst zo’n gezellige sfeer hebben en is mijn favoriete feestdag. Dit jaar hebben we kerst gevierd met kadootjes onder de kerstboom. We vieren het met het gezin en de vriendjes erbij. We hadden afgesproken om als stelletje wat voor elkaar te kopen. Ik had geshopt voor mike: sjaal, blousje, deo enzovoort. En mike had voor mij geshopt, ik ben verlieeeefd!

Toen ik dit tasje in mijn handen kreeg werd ik opslag zo nieuwsgierig. Ik weet niet of jullie het wisten maar ik heb een pandora armband, ik spaar bedeltjes die ik erom kan doen. Ik heb bijvoorbeeld van mijn zus Nathalie en Wesley twee roze bedeltjes gehad voor mijn verjaardag, een bedeltje met een kruisje bij mijn vormsel, en een bedeltje met een klavertje vier van mijn tante. Het is een armband vol herinneringen. Ik heb een bedeltje van een schattig egeltje gehad van mike. ( met een jurkje aan, strikje en een tasje! cute! ) Ik had nog geen een diertje eraan hangen. Ook had hij een egeltje gekozen omdat op onze eerste date in Italië we een egeltje tegen kwamen, memories… <3 Ik ben er onwijs blij mee en vind het een hele mooie herinnering en bedeltje voor bij mijn armband. 


Hebben jullie ook een pandora armband? Kennen jullie dit merk?

Liefs, Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Leuke cadeaus heb je gekregen! Ik ken het merk wel , maar ik heb zelf geen armbandje van pandora.

  2. Wat leuk! Ik heb het al vaker gezien bij vriendinnen, maar zelf heb ik er nooit eentje gehad. Het ziet er wel ontzettend leuk uit 🙂

  3. Super leuk! Ik kende het wel, maar ik heb er zelf geen.

  4. Ik heb 5 jaar mijn armband gedragen, maar nu nooit meer. Ben weer beetje op Pandora uitgekeken. Maar het systeem ervan is best wel mooi en je kan het helemaal je eigen maken.

  5. Wauwie! Super mooi armbandje en bedeltje en wat super super lief dat je vriendje dat bedeltje voor je heeft gekocht!
    Liefs, Tessa

  6. super leuk en lief ! mijn moeder en ik hebben ook allebei een Pandora armband. Laatst kwam mijn moeder thuis met een bedel voor het goede doel, 10 euro van het bedrag per bedel gaat dan naar het goede doel, je kon uit verschillende doelen kiezen. Ze koos voor de hulphonden. ik vond het zo'n leuk idee dat ik er helemaal blij van werd.
    groetjes!

Geef een antwoord

Sluit Menu