Review | The Body Shop matte liquid lipsticks & powder puff shimmer kerstcollectie.

Review | The Body Shop matte liquid lipsticks & powder puff shimmer kerstcollectie.

De kerstcollecties komen allemaal weer te voorschijn. Het zorgt ervoor dat ik weer helemaal zin in de Kerst krijg. The Body Shop heeft ook een kerstcollectie gelanceerd wat er heel erg vrolijk uit ziet, mooie producten heeft en is ook nog eens heel erg leuk om cadeau te doen. The Body Shop is een samenwerkingsverband gegaan met International Alert. Vandaag laat ik aan jullie de cadeauset matte lip collection & en de powder puff shimmer zien. Lezen julie mee?


Ik zal natuurlijk eerst wat vertellen over de samenwerking die the Body Shop is aangegaan. The Body Shop is een samenwerkingsverband aangegaan met International Alert om jonge vluchtelingen te helpen weer kind te voelen.  International Alert zet vooral zich in voor Syrische vluchtelingenkinderen, ze vinden het belangrijk om een wereld te creëren waarin iedereen gelukkig is en veilig kan leven. Bij aanschaf van een cadeau uit de seizoenscollectie help je het Peace Play Project te financieren. Dit project zorgt ervoor dat vluchtelingenkinderen in Libanon een veilige plek hebben om te herstellen, te spelen en kind te zijn.

Ik vind het heel bijzonder en tegelijkertijd goed dat the Body Shop zich inzet voor dit soort situaties. Het speelt (helaas) natuurlijk veel op dit moment in de wereld dus ik vind het heel erg goed dat je door middel van items te kopen bij the Body Shop van de peace play collectie doneert aan het goede doel. Het is ook belangrijk om met de kerstdagen stil te staan bij dit soort situaties. <3

Laten we naar de producten gaan kijken! De powder puff shimmer zit in een feestelijk kartonnen doosje die makkelijk sluit. Hij ziet er heel erg shiny en feestelijk uit en is een pareltje om op je kaptafel te zetten. De bovenkant van het doosje is doorzichtig waardoor je de powder puff goed ziet zitten. De liquid lipsticks zitten in een prachtig metalen doosje in de vorm van een mondje met sterren erop. Het heeft een hele feestelijke verpakking! Daar worden we natuurlijk al blij van. Mooie verpakkingen laten mijn hartje iedere keer weer harder kloppen.

Laten we kijken naar de werking van de producten. Ik begin met de powder puff shimmer. In het kartonnen doosje zit een fluffy puff. De puff ziet er heel erg cute uit. In het doosje zitten een poeder met allemaal glitters erin. Je kan de puff in het doosje deppen en komen er allemaal glitters vrij. Ik vind het erg mooi om de glitters op je decolleté of schouders aan te brengen. Dit zorgt voor net wat meer glow op je lichaam, prachtig! Het geeft net die shiny sexy look aan je outfit.

De liquid lipsticks zien er prachtig uit. Ze zitten in een geweldige verpakking, in de vorm van een mondje. Zo leuk gedaan!  Er zitten drie tinten in de verpakking, Windsor Rose (een lichte nude tint), Mauritius Dahlia (een donkere rood tint) en Nairobi Camellia (een warme roze tint). Ik vind de kleuren goed uitgekozen, twee tinten zijn perfect voor alle daags, en er zit een donkere rood tint in het pakket wat een echte eyecatcher is voor de feestdagen die eraan komen. Zo kan je goed wisselen met de lipsticks in deze giftset.

De swatches zijn veel belovend! De tinten zien er goed uit en de pigmentatie komt goed tot zijn recht. De roze tinten vind ik prachtig,  en de rood tint is helemaal mijn ding. Heel erg pretty voor de feestdagen.

Windsor Rose

Windsor Rose is een lichte nude tint dat je voor alle daags zou kunnen dragen. Ik vind de tint heel erg licht maar zo aangebracht vind ik de kleur echter wel goed tot zijn recht komen. Over de pigmentatie ben ik ook tevreden, het ziet er goed uit!Nairobi Camellia

Ik raak gelijk enthousiast van de mooie warme roze tint, de dekking is geleidelijk en het is een kleur wat ik zo elke dag zou kunnen dragen. Iets opvallender dan een lichte nude tint.

Mauritius Dahlia

Wat een mooie donkere rood tint! Dit is een liptint die ik zo zou kunnen dragen met de feestdagen of een leuk feestje, de dekking ben ik ook tevreden over. Je moet de lip tint wel een paar keer over elkaar aanbrengen om de goede pigmentatie te bereiken.

De pigmentatie komt goed tot zijn recht en de lipsticks zijn in een fijne vloeibare vorm wat makkelijk aan te brengen is en matte opdroogt. De tint dekt geleidelijk en dit zorgt voor een mooi effect. De lipstick blijft goed zitten maar je moet na een maaltijd je lipstick wel even bijwerken.

Ik kan als conclusie trekken dat ik onwijs enthousiast ben over deze leuke producten en perfect zijn voor de feestdagen om voor jezelf cadeau te doen of aan iemand cadeau te doen! De lipsticks geven een mooie dekking en ze hebben mooie diverse tinten in de cadeauverpakking. De powder puff shimmer ben ik ook heel erg fan van, ik vind de glans een mooi effect geven en is heel erg leuk te gebruiken met de feestdagen. Het leuke ervan is als je producten van deze collectie koopt is dat je ook nog eens het goede doel steunt.

Ben jij al bekend met de make-up producten van the Body Shop? En wat vind jij van deze prachtige collectie? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 12 reacties

 1. Die powder puff shimmer ziet er prachtig uit, alleen al qua verpakking! En wat een mooie liquid lipsticks ook! Prachtige kleuren en ze staan je alle drie erg mooi.

  1. Dankjewel Romy! Ik vind de tinten ook echt heel erg mooi, ze zijn zo fijn in gebruik 🙂

  1. Leuk he! Ik heb hem ook bewaard en heeft een leuk plekje gekregen op mijn kamer. 🙂

 2. Wat een mooie producten en een geweldige verpakking =)
  Liefs Jorinda

 3. Wat een mooie producten van The Body Shop! The Body Shop vind ik sowieso een mooi merk. De lipproducten zien er veelbelovend uit!
  liefs

 4. Zo'n leuk setje dit, vind dat The Body Shop altijd zulke leuke cadeausets heeft. De kleuren staan je prachtig!

 5. Wat een leuke set is dit! En echt super dat je dan ook nog een goed doel steunt, past ook helemaal bij de Kerstgedachte. Dat zouden meer merken moeten doen!

 6. Ik heb deze ook ontvangen, zo leuk! Alleen al vanwege de toffe vormgeving zou ik ze willen hebben!

 7. Oh Nairobi camellia vind ik heel mooi bij jou staan zeg!
  Ik heb ze ook ontvangen en ben er blij mee.

 8. Deze kleuren zijn alle drie zo mooi en lekker draagbaar! Ik vind die eerste, ondanks dat hij licht Is, wel heel gaaf eigenlijk. Vind ze je alle drie heel mooi staan. 🙂 Ik kom echt nooit bij The Body Shop. Echt stom eigenlijk, want ze hebben echt fijne dingen. Net als deze lipsticks! Ben benieuwd, dus zal snel eens naar binnen gaan om te kijken. 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu