Review | Zoeva Opulence Blooming Bouquet eyeshadow palette

Review | Zoeva Opulence Blooming Bouquet eyeshadow palette

Het is tijd voor een review! Ik heb een nieuw make-up merk ontdekt genaamd Zoeva. Zoeva is te koop bij onder andere de douglas. Van dit merk hebben ze prachtige oogschaduw palettes, blushes en lipsticks. Vandaag review ik voor jullie de Zoeva Opulence Blooming Bouquet, een oogschaduw palette met diverse matte en shimmer tinten in diverse veelzijdige tinten. Lees je mee? 

De verpakking is om verliefd op te worden. De Zoeva oogschaduw paletten hebben allemaal dit formaat. De verpakking is van stevig karton en heeft een magnetische sluiting. Ik vind dat zelf altijd erg prettig in gebruik. Het heeft ook nog een bescherm hoes van karton. Op de bovenkant staat een prachtige afbeelding van allerlei mooie bloemen en gouden details. Ik kan wel zeggen dat ik verliefd ben geworden op deze mooie verpakking! Een parel voor in je collectie.

In dit palette van Zoeva bevinden zich tien kleuren. Het is een veelzijdig palette met diverse kleuren. In het begin bevinden zich vooral kleuren voor in de binnenste ooghoek en highlight kleuren, daarna komen kleuren waarmee je contrast kunt aanbrengen. Er is een balans tussen matte en shimmer tinten. Met de kleuren kan je ook diverse kanten mee op. De oogschaduws hebben ook allemaal een funky naam gekregen.

High chair, Society figures, Get your glory, Imperial, Koh-I-Noor 
Industrial fortune, Sense of movement, Queen for a day, The only delight, Golden years. 

Wat een pigment! De kleuren komen onwijs goed tot zijn recht, de matte tinten hebben een mooie volle kleur. De structuren zijn niet korrelig. Ik ben vooral fan van de warme rosé tinten, ze zien er prachtig uit!
 Full face look
De oogschaduw tinten zijn fijn in gebruik en komen goed tot zijn recht in een ooglook. De kleuren zijn goed met elkaar te blenden en hebben een goede pigmentatie. 
We kunnen concluderen dat ik ontzettend enthousiast ben over dit fijne oogschaduw palette van Zoeva! De kleuren zijn divers en ik ben razend enthousiast over de mooie pigmentatie en hoe het tot zijn recht komt op het ooglid. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere palettes van Zoeva. 
Zoeva – Opulence Blooming Bouquet oogschaduw palette is te koop voor 22,99 bij onder andere Douglas. 
Ben jij al bekend met de producten van Zoeva? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wauw wat een prachtig palette! De pigmentatie is echt super goed. Volgende maand ben ik jarig en dan hoop ik een Douglas cadeaubon te ontvangen, want een palette (ik weet nog niet welke) van Zoeva staat al zo lang op mijn lijstje!

  2. Wat een mooi palette zeg, de verpakking is prachtig en de kleuren zijn ook nog eens goed gepigmenteerd! Ik heb zelf een Zoeva palette met veel bruintinten.

Geef een antwoord

Sluit Menu