Get ready for autumn

Get ready for autumn

Yes! Het is tijd voor de eerste herfst outfit van het jaar. Ik ben zelf helemaal gek op de herfst, ik vind het een van de fijnste seizoenen, je kunt de fijne truien weer uit de kast halen, baretjes dragen, en donkere lipstick opdoen. Ik geniet ervan! Ik heb deze geweldige roze trui gekocht in de sale bij de Monki. Ik vond de kleur zo schattig, en ik vond de perfect bijpassende accessoires. In het artikel van vandaag deel ik deze fijne outfit! Kijk je mee?

Bij deze vrolijke outfit combineer ik een sjaaltje, ik vind het zelf een geweldige accessoire en maakte de outfit helemaal af! Het sjaaltje heeft een printje met luipaarden en heeft de kleuren roze en okergeel, ik heb het sjaaltje gekocht bij de Sacha en is rond de zeven euro per stuk. Naar mijn mening een perfecte eyecatcher!

Outfit details: 
| Jeans – Ms mode | Schoenen – Dr Martens | Trui – Monki | Sjaaltje – Sacha | Oorbellen – H&M | Zonnebril – Eyewish | Tas – Fabienne Chapot |


Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wauw, deze outfit staat je zo leuk! Het sjaaltje en de trui passen perfect bij elkaar. En wat een tof tasje ook! Maar de hond is natuurlijk het accessoire dat al helemaal de show steelt 😉 Schatje is het!

  2. Wat een leuke outfit! Het sjaaltje maakt het heel vrolijk en chic tegelijkertijd. Wat een toffe achtergrond voor een shoot trouwens 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu