My favorite pattern skirt

My favorite pattern skirt

Deze outfit post stond al een tijdje te wachten om eindelijk online te komen. Eindelijk kan ik deze outfit aan jullie laten zien! In de outfit post van vandaag laat ik aan jullie mijn favoriete rokje van het moment zien. In het begin twijfelde ik of de print en de vorm van het rokje niet truttig zou uitpakken maar ik heb het rokje al op diverse manieren gecombineerd waardoor die super leuk is. In de outfit post van vandaag combineer ik hem op een ‘nette’ manier door middel van te combineren met een hele fijne basic. Kijken jullie mee? <3


De print op het rokje is op dit moment helemaal in, je ziet dit soort printen helemaal terugkomen en ik vind het juist heel erg leuk! Je kan deze print op diverse manier combineren, zowel netjes, stoer als casual.  Ik heb de look in deze outfit wat netter gehouden door het te combineren met een strak basic shirtje van de H&M. Ik hou van accessoires dus deze kunnen natuurlijk zeker niet ontbreken. Ik combineer mijn zilveren basic horloge waar ik helemaal gek op ben en mijn zilveren ketting van Sacha. Het leuke ook aan het rokje vind ik de ruffels, ziet er zo leuk uit!

Ik moet er weer erg aan wennen dat de Winter in aantocht is, het wordt weer kouder en je moet daarmee weer meer laagjes aan en warme kleding. Aankomende Vrijdag is het Black Friday en krijg je korting bij vele diverse winkels, ik heb ook nog een aantal cadeau bonnen dus ik ga wat leuke winter items inslaan.

Schoenen – Van Haren | Rokje – H&M | Shirtje – H&M | Zonnebril – H&M | Ketting – Sacha | Tas – Pieces | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? En hebben jullie al geshopt voor de winter? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik vind dat rokje ook echt heel erg leuk, zeker met de vrolijke ruches! Wat heb je het mooi gecombineerd in deze outfit.

  2. die ruffles maken het rokje nog leuker! ik draag eigenlijk altijd rokjes, houd er wel van. trouwens, ik krijg ook echt zin om te shoppen!

  3. Dat rokje is fantastisch! Ik heb hem wel al vaak voorbij zien komen bij anderen maar dat maakt hem niet minder leuk. Je hebt hem super tof gecombineerd <3

  4. Dit vind ik echt een geweldige outfit. Precies zo zou ik het ook dragen. Het rokje vind ik echt super leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu