Wishlist webstash.nl + kortingscode!✿

Wishlist webstash.nl + kortingscode!✿

Ik heb zo’n leuke nieuwe webshop ontdekt! Genaamd webstash.nl ! Ik had de kriebels om te winkelen dus ik zet een wishlist online van deze leuke webshop. Ze hebben hier bikini’s, sieraden, kleding, tassen, accessoires, en natuurlijk ook uitverkoop. Ik ben verliefd op de leuke tassen die ze verkopen, ik heb echt een tassentik en ik zie er zulke leuke tassen tussen zitten. Wou dat ik een geldboom in mijn tuin had dan had ik ze allemaal gekocht haha. 🙂 Bij deze webshop verkopen ze dus hele leuke items!  Ik mag jullie zelfs een leuke kortingskode geven waardoor jullie 10% op de hele webshop krijgen.


http://www.webstash.nl

De kortingscode die jullie kunnen invoeren is: SHOP10 . Shopse op deze leuke webshop!

Liefs! Evelien

samenwerking

Deze post heeft 3 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu