5 dingen die elke blogger herkent!

5 dingen die elke blogger herkent!

Bloggen, een van de leukste dingen die er zijn! Met veel passie en enthousiasme bezig zijn met een leuke hobby, eigen baas zijn en leuke foto’s mogen maken en delen op je social mediakanalen. Blogger zijn is erg leuk! Er zijn vast vele punten wat wij als bloggers wel herkennen. In het artikel van vandaag show ik jullie mijn lijstje met herkenbare punten die elke blogger wel herkent!

Ik heb eens eerder in het verleden een gelijkmatig artikel geschreven, die kan je hier lezen.

Continu je blog en social mediakanalen checken 
Als er iets is wat ik vaak doe is het mijn blog checken, ik ben altijd nieuwsgierig of het artikel dat ik geplaatst heb in de smaak is gevallen. Ik wil direct mijn nieuwste foto’s delen op Instagram en natuurlijk een leuke video plaatsen op Instastories. Een goede smartphone is daarvoor essentieel, je kan de Note 8 kopen. Een goede smartphone met een goed werkende camera is namelijk essentieel om je social mediakanalen up to date te houden en leuke video’s te plaatsen op je Instastories. De Galaxy Note 8 beschikt over twee camera’s. Beide camera’s hebben 12 megapixels dus ze maken scherpe en heldere foto’s, daar houden wij als bloggers van! Voordat ik een nieuwe mobiel aanschaf vind ik het persoonlijk altijd prettig om diverse reviews te lezen. Zo krijg je een duidelijk beeld of de smartphone die je op het oog hebt ook goed bij je past. Denk jij dat de Galaxy Note 8 een goede smartphone is voor bloggers?

Op de raarste momenten de leukste ideeën krijgen voor blog artikelen
Ik heb altijd op de raarste momenten de leukste ideeën voor artikelen. Dit gebeurd bijvoorbeeld wanneer ik uiteten ben, ik na een dagje college door Amsterdam loop, tijdens een tentamen of in de trein. Ik ben een lover voor leuke stationery en ik vind het dan ook altijd erg handig (en stiekem ook heel erg leuk) om een funky notitieboekje in mijn tas mee te nemen. Hier schrijf ik al mijn ideeën op wanneer mijn creatieve brein overuren draait.


Je familie/vriend/vriendinnen lief aan kijken voor outfit foto’s te maken
Iedereen in mijn directe omgeving is weleens de pineut geweest om voor mij foto’s te maken. Wanneer ik een rondje door de stad loop, een wijntje aan het drinken ben of een romantische wandeling maak met mijn lover. Alles wil ik graag vast leggen, ook kijk ik altijd mijn vriendlief aan om foto’s te maken van mijn outfit. Soms wordt hij het wel eens zat haha 😉 Zal vast héél erg herkenbaar zijn voor de fashion bloggers onder ons?

Toffe samenwerkingen en events
Je elke keer weer jarig voelen wanneer je geweldige pakketjes binnen krijgt! De postbezorger is onderhand ook wel mijn beste vriend en denkt volgens mij dat ik een shopverslaafde ben haha. Het blijft altijd een eer om geweldige pers pakketjes te ontvangen, nieuwe producten te mogen testen, en naar leuke pers events te gaan. We love it!


”Dus jij verdient daar je geld mee?”
Bloggen is natuurlijk een erg leuke hobby maar niet iedereen is er bekend mee en begrijpt ook niet precies wat je allemaal doet. Helemaal logisch natuurlijk en zeker niet erg. Ik kreeg vaak het oordeel te horen dat mensen denken dat je als blogger blogt voor de spullen die je ontvangt, dat je op elke samenwerking ja zegt en ze vragen zelfs weleens heel erg brutaal hoeveel geld ik met mijn blog verdien. Alsof ik iemand ga vragen hoeveel verdien jij per maand met je baan?! Haha nee dus.

Ik vind het bloggers wereldje heel erg leuk, ik ben super blij dat ik vier jaar lang al elke dag met super veel plezier aan mijn blog werk. Ik vond het leuk om deze punten zo op een rijtje te zetten, er kunnen zeker nog wel meer herkenbare punten bij maar dat bewaar ik voor een ander artikel.

Zijn deze punten herkenbaar voor jullie? 
Liefs, 
Evelien

*Advertorial

Deze post heeft 5 reacties

  1. Erg herkenbaar artikel, vooral over outfit foto's maken haha!
    Liefs Jorinda

  2. Leuk artikel! Vooral dat checken van je social media, ik kijk te vaak eigenlijk haha! En mijn vriend heeft een hekel aan foto's maken voor mijn blog, dus ik laat vooral een goede vriendin dat doen, haha!

  3. Hele herkenbare punten en ik vind het bloggen ook nog steeds leuk

  4. Wat een super leuk artikel, echt onwijs herkenbaar haha! Mijn vriend is helaas niet zo geduldig met foto's wat ik ook wel begrijp en mijn moeder is er gewoon niet zo handig in haha. Ik vind het dus vooral leuk en handig om met andere bloggers of vriendinnen foto's te maken!

  5. Heel erg herkenbaar, behalve dat van de outfitfoto's. Die maak ik namelijk nooit, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu