Interieur inspiratie | Lampen combineren in het interieur

Interieur inspiratie | Lampen combineren in het interieur

Ik ben gek op alles wat met interieur te maken heeft. Vandaag deel ik met jullie mijn liefde voor lampen. Lampen zijn een item wat je interieur helemaal af kan maken en wat er ook voor zorgt dat een bepaalde stijl meer naar voren komt in je eigen interieur.  Ik ben gek op mooie statement lampen en ik geef in het artikel van vandaag een grote inspiratie boost. Kijken jullie mee?


Ik vind licht in mijn interieur heel erg prettig, dit kan door middel van de ligging van je huis en de hoeveelheid en de grote van je ramen. Als ik kijk naar mijn huis hebben wij deze twee punten niet mee, je kan ook natuurlijk licht creëren door mooie lampen. Ik vind lampen in je interieur een echte eyecatcher. Door middel van lampen kan je een stijl door laten schemeren in je interieur, tegelijkertijd zorgen lampen ervoor dat er op een subtiele manier meer licht en sfeer komt in je interieur.

Rietveld Verlichting is een webshop die is gespecialiseerd in verlichting. Je kan er terecht voor diverse lampen zoals vloerlampen, buitenverlichting, hanglampen, kroonluchters etc. Ze verkopen diverse stijlen die bij elk interieur passen. Mijn favorieten zijn de industriële vloerlampen. Ze hebben daar diverse lampen in waar ik helemaal verliefd op ben. De prijzen voor de lampen vind ik in goede verhouding.

Wat is jullie favoriete stijl voor lampen in je interieur? Ik merk dat ik snel naar industriële lampen neig. Dit geeft een stoere mannelijke touch aan je interieur waar ik zelf heel erg van hou, sommige lampen geven ook een beetje die vintage touch! I love it. Bij Rietveld verlichting kan je voor industriële lampen je hart ophalen maar ook andere diverse lampen komen bij deze webshop goed aan bod. Zeker een kijkje nemen waard!

Wat vinden jullie van de lamp inspiratie? 
Liefs,
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een prachtige lampen! Ik vind de interieurs die je als voorbeeld hebt sowieso heel erg tof.

  2. Gave lampen, ik vind vooral zo'n lamp met industriële look erg gaaf!

  3. Ik vind die industriële lampen ook vaak zó gaaf, maar stiekem heb ik ook een zwak voor mooie kroonluchters 🙂

  4. Ik hou van die industriële lampen! Ik wil graag op mijzelf en zit ook al rond te neuzen naar leuke items waaronder dit soort lampen.

  5. Allemaal hele leuke en mooie lampen! ik hou er wel van

Geef een antwoord

Sluit Menu