Outfit | 18°

Outfit | 18°

Oh was wat het op hemelvaartsdag / bevrijdingsdag toch heerlijk weer. Ik heb die dag genoten met blogjes schrijven in de zon, mijn gespreksexamen voorbereiden (wat minder) en lekker een boek gelezen na een lange tijd. Ik droeg een groen jurkje met sandaaltjes en blote beentjes. En oh wat kan ik daar van genieten.

| Jurkje – Villa  | Ketting – H&M | Schoenen – Gabor | Ring – Hema | Tas – Pieces | Zonnebril – H&M |

Het was wel heel lief want mijn vader heeft de foto’s gemaakt, dus veel gestuntel en weinig geduld haha. Maar er zijn nog leuke foto’s uitgekomen! Ik ben gek op dit groene jurkje en ben blij dat ik deze weer uit de kast kon halen. Vind hem zo vrolijk en zo leuk te combineren. Oh en wat vinden jullie van mijn nieuwe tasje?

Hebben jullie ook zo genoten van het weer? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu