Photodiary 114 | Etos event, fright nights & teddy coat!

Photodiary 114 | Etos event, fright nights & teddy coat!

Het is weer tijd voor een nieuwe wekelijkse photodiary! Wat gaat de tijd toch snel, we zitten alweer dik in Oktober. Wat een leuke maar drukke week was dit. Ik heb veel gestudeerd en samenvattingen gemaakt maar daarnaast heb ik ook vele leuke dingen gedaan, ben ik naar Fright Nights geweest in Walibi, heb ik mijn nieuwe teddy coat aan gehad en ben ik naar het Etos event geweest en heb ik die dag gevlogt! Kijken jullie mee naar photodiary 114?

Maandag
Maandag ochtend deed ik lekker rustig aan, ik sliep uit en ging daarna door naar college. Ik droeg mijn nieuwe favoriete jas en sjaal die ik had geshopt bij de Monki, mijn nieuwe geliefde warme teddy coat! Ik had maar één les dus rond half 6 was ik alweer thuis. Ik ging in de avond lekker ontspannen want Hollands Next Topmodel was op tv. Yes!

Dinsdag 
Dinsdag besloot ik een dagje thuis te blijven om te studeren, zo werkte ik vooral veel om de samenvattingen voor het vak Psychopathologie bij te werken en deze ready te maken zodat ik binnenkort kan beginnen met leren. Het was dus een dagje in chill kleding thuis werken, heel erg fijn!
Woensdag
Woensdag werkte ik weer een dagje thuis, ik had eigenlijk college maar het was zo’n onzinnige dag dat ik besloot om thuis een dagje van 9 tot 5 aan mijn studie te werken. Ik was blij dat ik dit had gedaan want ik was weer goed up to date! In de avond bewerkte ik een video, mijn daily make-up routine: die kan je hier zien! Ben je ook al geabonneerd op mijn youtube-kanaal? Zou ik echt super leuk vinden <3
Donderdag

 Donderdag had ik een dagje stage, ik droeg deze outfit die toch iets te koud bleek te zijn want het was super winderig die dag en het regende veel. Ik had mijn haar niet gestyld (want ik had eerlijk gezegd geen tijd om het te stylen haha!). Dus ik hield mijn natural coupe, in het begin zit het altijd leuk maar later op de dag word het een beetje een chaos haha..

 Mijn trein had 5 minuten vertraging waardoor ik mijn bus bijna niet haalde, ik had maar twee minuten om de bus te zoeken, ik vind het altijd zo’n doolhof haha. In de ochtend had ik een afspraak met mijn tweede buddy, het was een kennismaking en het verliep super goed! In de middag ging ik naar mijn andere buddy.

Na mijn dag stage reisde ik weer af naar Amsterdam Centraal en daar moest ik 20 minuten wachten, Amsterdam Centraal is de perfecte plek om rond te kijken in leuke winkeltjes, ik besloot mezelf te trakteren op het boek babe you got this! Het boek lijkt mij zo inspirerend. Ik ben er heel erg benieuwd naar, als ik het boek uit hebt komt snel de review online. In de avond ging ik relaxen met Expeditie Robinson en foute vrienden. 
Vrijdag
Vrijdag had ik een drukke dag vol afspraken, ik had om half 11 bij de Erasmus brug afgesproken met fotograaf Eline om outfit foto’s te schieten. Super toffe locatie en de foto’s zijn waarschijnlijk super goed gelukt! Helaas regende het erg die dag dus besloten we tussen het shooten door eventjes te zitten met een munt thee. 
Na het fotograferen had ik om 1 uur het Etos event rondom te lancering van het beautyboek! De bloggers die op de foto stonden waren er ook allemaal, ik kreeg een leuke goodiebag mee en mocht drie make-up goodies uitzoeken omdat ik er bij de opening niet bij was. Ik vond het een super leuke opening en heel erg gezellig! De reviews van de beautyproducten komen erg snel op mijn blog. 
Ook kreeg ik een leuke polaroid! Een super leuke herinnering. <3 Ben jij ook zo gek op polaroids?
Na het Etos event ging ik nog even kijken bij de Lush in de koopgoot en ik besloot daarna naar huis te gaan. Ik ben onwijs blij met het boek en ik ga hem binnenkort lezen, super benieuwd naar! 
Ik droeg deze dag weer mijn geliefde teddy coat, ik heb de gehele dag gevlogt dus dat zien jullie binnenkort op mijn youtube kanaal
Ik droeg deze dag mijn nieuwe Danish design horloge die ik Donderdag binnen kreeg. Hij is zo mooi! In de avond kwam mijn tante en nichtje eten en ik ben ik vroeg gaan slapen want er stond een drukke volgende dag op de planning. 
Zaterdag

Zaterdag was de eerste dag van Walibi Fright Nights, en wij waren erbij! Mike en Berend haalde mij op rond kwart voor 9 en om 9 uur hadden we met zijn alle afgesproken bij Gouda centraal, vanaf daar reden we naar Biddinghuizen voor een dagje Walibi!

Helaas regende het de gehele dag en zo stond ik 2 uur lang in de rij. Mijn grote sjaal om mijn hoofd gewikkeld want het regende heel de dag bijna. Erg jammer maar dat mocht de pret niet bederven!

Het park was helemaal versierd met toffe Halloween accessoires, super tof gedaan. De onderste foto was bijvoorbeeld bij een zombie zone (een van mijn favorieten!). Rond half 5 gingen we een patatje eten en rond 6 uur kwamen alle griezels te voor schijn. 

 Heel de avond regende het heel erg hard, we gingen vooral door alle zones lopen. Op een gegeven moment was is zo doorweekt dat het tijd was om handen op te warmen bij een kampvuur, zelfs daar lukte ze het nog om mij te laten schrikken haha.

Dit bleef toch mijn favoriete zone naast de griezelige piraten. De zombie zone! Ook niet heel verrassend aangezien Mike en ik de serie the walking dead heel erg tof vinden. Als laatste attractie was ik met Mike en Berend de Robin Hood in gegaan en daarna reden we langzaam naar huis toe. 
Rond half 1 besloten we nog langs de mac donalds te gaan (snack attack!) en haalde ik heerlijke mac donalds frietjes. Het was een super leuke dag en toen ik thuis was sliep ik gelijk want ik was zó moe. 
Zondag
De dag erna hebben we eigenlijk niks gedaan en vooral in bed gelegen en voor de rest lekker gechilt. Heel fijn dat soort zondagen. <3

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Ahh, de Halloween fright nights lijkt me ZO eng. Echt jammer van het weer.

 2. Wat een leuke week weer! Etos event leek me super leuk, ik kon alleen niet.. Erg jammer! Wat trouwens tof dat je naar de fright nights durft, ik durf dat dus echt niet sinds ik 5 jaar terug echt bang ben geworden daar haha.

 3. Was echt onwijs gezellig om samen foto's te maken afgelopen vrijdag! De foto's komen snel jouw kant op 🙂

  Liefs, Eline

 4. Wat een hoop leuke en gezellige dingen heb je gedaan! Jammer dat ik er juist deze keer niet bij was bij het Etos event maar volgens mij was het super leuk. Heel lief ook al die berichtjes van bloggers in jouw boek!

 5. Dat Etosevent en het beautybloggerboek lijkt me heel tof! Ziet er super leuk uit. En iehh Walibi Fright Nights is echt mijn grootste nachtmerrie haha.

 6. Wij hebben ook zo'n heerlijke lazy Sunday gehad, hihi. ♥ Het Etos-event lijkt me heel erg leuk! Die berichtjes voor jou zijn zo lief! En brr, Fright Night. Ik krijg waarschijnlijk een hartaanval, haha!

 7. Super leuk dat je naar het event bent geweest! Ik kon zelf helaas niet en volgens mij waren er veel meer die niet konden, haha. Ben benieuwd naar het boek!!

 8. Wat een heerlijk weekje heb je gehad zeg! Ik vind je natuurlijke haar super mooi. En die teddycoat is zo leuk <3

 9. Wat gaaf dat je naar de Fright Nights bent geweest en naar het Etos event mocht! Het klinkt heel erg tof! Ik ben ook heel benieuwd naar je outfitfoto's door Eline 🙂 Wel balen van de regen bij de Fright Nights trouwens. Lang leve de warme kleding op dat soort momenten 🙂

 10. Zo tof dat event! En ook heel leuk die persoonlijke boodschappen in het boek zelf <3 Ziet eruit als een hele leuke week!

 11. lief die woorden in het boek van Etos!! toffe week heb je gehad. fijn weekend! x

Geef een antwoord

Sluit Menu