Roadtrippen met een ouderwets volkswagenbusje!

Roadtrippen met een ouderwets volkswagenbusje!

Zoals jullie misschien wel op social media hebben gezien ben ik afgelopen weekend wezen toeren met een volkswagenbusje. De ervaring om met een volkswagenbusje te rijden heb ik al wel eens eerder ervaren, in November mochten Mike en ik ook namelijk met een volkswagenbusje rijden. Toen was het helaas heel erg slecht weer, maar deze keer was het perfect om te road trippen met een volkswagenbusje. Ik heb dit vast gelegd door middel van foto’s maar ook een video. Kijk je mee?

Zaterdag 8 Juli zijn we in de ochtend rond half 9 richting Nieuwegein gegaan, daar staan alle volkswagen busjes opgeslagen en werden we vriendelijk ontvangen. Samen met de meneer hebben wij het busje gecheckt, kreeg Mike uitleg om te rijden met het busje en hebben we door middel van een app alles gecheckt en de borg betaald. De road trip kon beginnen en oh wat hadden wij er zin in!

Zoals jullie dus misschien wel weten zijn Mike en ik voor de tweede keer op stap met dit busje. Het schilde dat Mike al aardig wist hoe hij moest rijden met een ouderwets busje. Het busje waar wij deze keer mee reden heet Minty 2.0. Ik ben verliefd op de kleur! Vind het zo leuk. Het volkswagenbusje is gebouwd in 1977, je krijgt in dit busje het echte old-school gevoel. I love it! Op de weg kan het busje net aan 90 kilometer per uur rijden en rij je elke keer op de langzaamste strook. Wat ook zo leuk is, is dat je zoveel aandacht krijgt van mensen die naar het busje kijken, kinderen die enthousiast zwaaien. Dan zwaaien we natuurlijk vrolijk terug!

 Het busje is helemaal leuk aangekleed met schattige bankjes, ouderwets koffertje en leuke vlaggetjes. Wanneer het slecht weer is kan je gezellig in het busje zitten. Ik vind de sfeer in het busje zo leuk! Een groot stuur, ouderwetse pook, en het echte retro gevoel.

Nadat wij het busje hebben opgehaald zijn wij wezen toeren richting Leersum. Hier hebben wij het busje geparkeerd bij de bossen, hebben we lekker geluncht en een aantal foto’s gemaakt. Het was de dag zulk lekker weer en genoten zo van het zonnetje! Het feit dat het raampje open kan en je het zomerse briesje voelt is zo’n geniet momentje.

Na onze lunch zijn wij weer in de auto gestapt en hebben we getoerd richting Den Haag, het was zo lekker weer dat wij besloten om naar het strand te gaan. We hebben daar het busje geparkeerd en hebben gerelaxt bij een gezellige strandtent met lekkere snacks.

We hebben een super leuke dag gehad! Genoten van het weer, het rijden van het busje en helemaal ontspannen. Bij de volkswagenbus kan je sinds kort ook een volkswagencamper huren. Onwijs tof! Hiermee heb je de mogelijkheid om voor meerdere dagen te touren en zelfs eventueel te overnachten samen met een volkswagenbus. Lijkt mij echt nog een hele toffe ervaring! Nieuw puntje voor op mijn bucketlist. 🙂 Wie droomt er niet van om met een volkswagencamper rond te touren, te kamperen en te genieten van het heerlijke weer. 
Als je interesse hebt op met een volkswagenbusje een dagje te rijden of juist een weekendje weg te gaan neem dan zeker een kijkje op www.devolkswagenbus.nl of op hun social media kanalen. 
Van de roadtrip heb ik ook nog een vlog gemaakt! Je ziet hem hieronder, en als je hem niet kan bekijken klik dan hier. Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert en een reactie achterlaat op mijn youtube kanaal <3
    
  
                                               
                                                                                                                                                                                                  

Hebben jullie wel eens met een volkswagenbusje gereden? 
Liefs, 
Evelien
*Samenwerking

Deze post heeft 16 reacties

  1. Wauw, echt ontzettend gaaf zeg! In zo een busje rijden lijkt mij ook echt geweldig. Super grappig dat mensen ook echt naar jullie gingen zwaaien!

  2. Dit lijkt me zo ontzettend leuk! Jammer genoeg hebben zowel m'n vriend als ik geen rijbewijs.
    Een vriendin van me heeft trouwens laatst zo'n busje gehuurd als verrassing voor haar vriend. Ze konden er toen inderdaad in overnachten. Zo tof!

  3. Zo tof dit! Het lijkt mij ook wel leuk om een keer zo'n busje te huren

  4. Wat leuk dat jullie weer op pad mochten met het busje! Ik ga straks lekker je vlog kijken. Het busje is zo schattig en je hebt super mooie foto's gemaakt <3

  5. Dit lijk me super leuk om een keer te doen! Wat een leuk busje!!

  6. Ah dat lijkt me zo leuk! Die busjes zijn zo schattig. (Wat is je lay-out mooi trouwens!)

  7. Hoe fijn is dit! Dit wil ik ook ontzettend graag een keertje doen, maar dan echt om verder te trekken dan eigen land. Eens uitzoeken of ze in België ook zo'n leuk initiatief hebben!

  8. Wat een toffe manier om een roadtrip te maken! Leuke foto's in je verslag 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu