Review | L’Oréal Color Riche Matte Erotique & Moka Chic.

Review | L’Oréal Color Riche Matte Erotique & Moka Chic.

Happy Friday! Nog één dag en dan is het heerlijk weekend. Vandaag deel ik met jullie een review over mijn twee nieuwe lipsticks van het merk L’Oréal. Als klein kind zijnde gebruikte ik altijd mijn moeder haar L’Oréal lipsticks maar ik heb ze nooit zelf aangeschaft. In de winkel swatchte ik een aantal lipsticks op mijn hand en raakte verliefd op twee roze tinten genaamd Erotique & Moka Chic. Vandaag review ik ze uitgebreid voor jullie! Lezen jullie mee?


De huls van de lipstick daar zeg ik u tegen. Het heeft een chique uitstraling, ze hebben een matte zwarte huls en op de achterkant zie je duidelijk de lip kleur en de naam en het nummer van de lipstick. Super handig wanneer je meerdere lipsticks van het merk hebt in je stash kan je de juiste tint makkelijk terugvinden. De huls heeft een gouden randje en daarin staat de naam L’Oréal gegraveerd.

De twee lipsticks die ik heb uitgekozen zijn van de L’Oréal Color Riche matte lijn en ik heb Erotique en Moka Chic aanschaft. Twee prachtige roze tinten die naar mijn mening perfect zijn voor alle daags. Ik raakte al enthousiast van de mooie verpakkingen en ben ik heel benieuwd naar de werking!

De lipsticks zijn matte en daar hou ik heel erg van! De lipsticks voelen romig aan op de lippen en ze drogen de lippen niet uit. De textuur van de lipstick is matte en zorgt voor een matte finish.
De lipstick is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat de lipstick mooi op zijn plek zit.
Na een maaltijd is de lipstick is de kleur wel verdwenen  en moet je hem weer bijwerken. Dit komt door de wat romigere structuur.

Moka Chic | 644

 Een prachtige koele lichtroze tint wat een romige structuur heeft en een matte finish. Ik vind het een perfect kleurtje voor een dagje naar werk of college! Prima voor alle daags. De pigmentatie van de kleur ben ik erg tevreden over, het is goed te zien op de lippen!

Erotique | 640

Een warmere roze tint met weer een romige structuur en een matte finish. Deze kleur is iets meer aanwezig en minder basic! Dit is toch denk ik wel mijn favoriet. Een mooie warme roze kleur wat weer een goede pigmentatie heeft en goed knalt van je lippen terwijl het ook een veiligere kleur is.

Conclusie, ik ben fan van de Color Riche Matte lipsticks van L’Oréal. De kleuren zijn prima voor alle daags en ben fan van roze tinten. Ze zijn te koop bij onder andere de Kruidvat en Etos voor 14,99. 

Zijn jullie al bekend met de lipsticks van L’Oréal? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wat een mooie lipsticks, ze staan je beide goed =)
    Liefs Jorinda

  2. Supermooie kleurtjes; echt iets wat ik ook zou kunnen dragen!

  3. Oeh wat een mooie kleuren, heel natuurlijk! Ik vind ze beide echt super goed bij je passen <3

  4. Zo'n mooie kleurtjes! Als ik lipstick zou dragen zou ik zo'n kleuren kiezen 🙂

  5. Wat een mooie lipsticks! En de verpakking ziet er ook heel mooi uit, het doet wat denken aan mijn Chanel-lipstick.

  6. Wat een mooie kleuren dit! Zou ze zelf allebei kunnen dragen. Vind Moka Chic je vooral prachtig staan.

Geef een antwoord

Sluit Menu