Sunny autumn days

Sunny autumn days

De herfst is voor mijn gevoel al een langere tijd bezig maar vandaag is het herfst seizoen echt door gebroken! We mogen de panty’s weer uit de kast halen want het blote benen seizoen is nu echt voorbij. Pas geleden liep ik bij de H&M tegen dit lieve lichtblauwe jurkje aan met sterretjes. Best wel anders dan mijn stijl maar daarom vond ik het juist zo leuk! In de outfit post van vandaag show ik jullie hoe ik dit leuke jurkje combineer.


Het jurkje is van nature naar mijn mening een net item, het heeft een schattige touch door de lichtblauwe kleur, streepjes en kleine sterretjes erop. Ik vind het zelf altijd erg leuk om in een outfit twee verschillende uitersten te matchen, dus stoer met juist heel schattig. Ik heb daarom gekozen om het jurkje te combineren met mijn Dokter Martens en een stoere zonnebril.

Ik draag mijn nieuwe favoriete zwarte tas van het merk Moony Mood. Ik heb het tasje besteld bij Spartoo.nl. Spartoo.nl is een fashion webshop waar ze vele diverse merken verkopen zoals Pièces, Vero Moda, Diesel, Jack and Jones en nog meer leuke en bekende merken. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe zwarte tas, hij is ruim (er kan verbazingwekkend super veel in, chill!), makkelijk te combineren en maakt mijn outfit ook nog eens helemaal af! Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

Jurkje – H&M | Schoenen – Dr Martens | Tas – Spartoo.com | Ketting | The little greenbag | Zonnebril – H&M |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien
*Dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een superleuk jurkje en je hebt het echt heel leuk gecombineerd met de wat stoerdere accenten. Gave tas ook!

  2. Het jurkje is niet echt mijn ding maar hij staat je heel leuk. Ook erg leuk hoe je hem gecombineerd hebt!

  3. Wat een leuke outfit weer =)
    Erg leuk gecombineerd met je dr martens!
    Liefs Jorinda

  4. Leuke outfit! Je tasje is ook echt super cute en een erg handig formaat 🙂

  5. Hele leuke outfit! Vrouwelijk, maar toch stoer. Ik geniet ook echt van het herfstzonnetje, zo lekker is dat.

  6. Wat een super leuk jurkje! En zwarte accessoires zijn altijd goed <3

Geef een antwoord

Sluit Menu