Photodiary 41 | Vriendinnen avond, Valentijnsdag, en ander halfjaar samen!

Photodiary 41 | Vriendinnen avond, Valentijnsdag, en ander halfjaar samen!

Er is weer een week voorbij gevlogen! Een druk weekje. Ook wel eens fijn. Ik heb een ontzettend gezellige vriendinnen avond gehad, heb Valentijnsdag gevierd, en was gister ook nog eens ander halfjaar samen! Pak een kopje thee en lees gezellig mee. <3

Dinsdag kon ik ‘langer slapen’, tot kwart voor 8. Heerlijk! Normaal moet ik rond kwart over 6 mijn bedje uit. Lang leve het nieuwe rooster! Ik had een suède jurkje aan van de costes met een leren jasje. En deze stoere super trash armband die ik heb gehad van Mike. Vind hem zo tof!

Dinsdag avond had ik een gezellige meiden avond samen met Charlotte, we gingen saampjes gezellig bijkletsen en daarna de film lol kijken.

Ik vind dit kaartje zo ontzettend leuk! Ik wil hem een leuk plekje gaan geven op mijn kamer. De tekst is ook zo mooi.

Mijn zus heeft een nieuwe lamp gekregen voor der verjaardag dus deze rieten witte lamp deed ze weg. Ik vond hem zo leuk en ik mocht hem hebben! Hij staat echt ontzettend leuk op mijn kamertje en komt veel meer licht vanaf dan mijn vorige lamp.

Vrijdag na stage was ik ook eventjes in de opruim mood, heb mijn kamertje lekker schoongemaakt en mijn kaptafel weer opnieuw ingedeeld. Heel fijn! Misschien heb ik last van de vroege voorjaars opruim woede haha!

Zaterdag hadden we lekker een ontspan dagje, hebben we enge films gekeken en aan het eind van de middag kwamen twee goede vrienden van mij een avondje een hapje eten. Was super gezellig met zijn allen.

En Zondag was het natuurlijk Valentijnsdag! Vrijdag avond hadden Mike en ik elkaar al verrast met een kleinigheidje. Ik heb zelf een mini taartje met marsepein gemaakt voor hem omdat die gek is op taart haha! En ik kreeg een Valentijnsmok vol met skittles omdat ik verslaafd ben aan skittles. Heel lief!

En zo was mijn make-up look en outfit! Ik droeg een wit truitje met een suède licht roze vestje. En een rustig make-up lookje. Met mijn mac lipstick: faux. <3

En maandag 15 februari waren wij alweer ander halfjaar samen. Time flies when you are having fun. De tijd vliegt echt voorbij! Op naar de meerdere jaartjes met poopoo.

Hoe was jullie weekje? Ik heb volgende week lekker een weekje vakantie, en jullie?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen!
  Liefs Jorinda

 2. Gefeliciteerd met jullie jubileum 😉 Die rieten lamp is wel heel erg mooi!
  Liefs

 3. Jij bent écht van de leuke foto's! En gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen. Op naar nog heeeel veel meer!

  1. Ah wat een lief compliment!! Dankjewel! Ik probeer altijd mijn best te doen. Oh en aan die 1,5 jaar komen zeker nog veeeeel meer jaartjes. hihi

 4. Ah alweer anderhalf jaar samen! Wat gaat de tijd snel zeg! (Lekker cliché…haha) Die kleinigheidjes zijn vaak de leukste cadeautjes! MAC Faux staat je erg mooi. Geniet van je nieuwe week! Liefs X

  1. Jaaaa gaat snel hé! Vind ik ook hihi, ja ben er echt super blij mee. Dankjewel meis, jij ook!

   Liefs! Evelien

 5. Ah gefeliciteerd! En geniet maar lekker van je vakantie! Hier helaas pas in de zomer weer vakantie haha.

 6. Stoere armband heb je! Gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen zijn. Lieve foto van jullie samen, hihi. Lekker dat je een weekje vakantie hebt. Geniet er van!!

 7. Tijd vliegt zeker! Mijn vriend en ik waren vorige maand ook anderhalf jaar samen. Het voelt alsof we net samen zijn nog steeds <3 Die armband is super! Langer slapen is lekker hé haha. Ik ken dat gevoel. Geniet van je vakantie.

 8. De armband is heel gaaf! Heerlijk als je iets langer kan slapen dan normaal. Nog gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen zijn!

  1. Jaaaa hij is tof he! Vind hem ook zo gaaf te combineren. Ah dat is lief, dankjewel!
   Liefs! Evelien

 9. Gezellig he zo een vriendinnen avond! Gefeliciteerd ook met het 1,5 jaar samenzijn met je vriend!

  1. Jaaaa kan daar zo blij van worden! Is altijd echt heel erg gezellig. 🙂

 10. Leuke foto's! Gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar samen <3

Geef een antwoord

Sluit Menu