Review | MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Review | MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ik heb eindelijk de Mac Mineralize Skin Soft & Gentle aanschaft! Dé highlighter die zo bekend is onder de beautylovers en al voor een langere tijd in mijn gedachten zat. Ik heb een zwak voor mooie highlighters. Het moment dat ik hem swatchte was ik direct verliefd en ging hij met mij (ofcourse) naar huis. Ben je benieuwd naar Soft & Gentle van mac? Lees dan direct mee!

Als eerste behandel ik de verpakking. De producten van Mac zijn altijd verpakt in een kartonnen doosje, zo ze zijn goed verpakt en zorgen voor goede bescherming van het product. Het uiterlijk van de Mac Soft & Gentle is matte zwart en heeft een doorzichtig glaasje. Zo kan je de highlighter goed zien. Achterop het product staat de naam van het product, handig om te zien wanneer je meerdere highlighters hebt van dit merk.

Van de swatch raak ik heel erg blij van! Het ziet er veelbelovend en prachtig uit.

Soft and Gentle is een gebakken highlighter, I love it! De highlighter heeft een warme glans en de structuur van het product vind ik ook erg fijn. Het heeft geen korrelige structuur. De highlighter is makkelijk aan te brengen en is goed op te bouwen wanneer je voor een extremere glans wilt gaan. De pigmentatie van de highlighter is erg goed en knalt goed van het gezicht af! I love. Er zitten vele glinsters in de highlighter maar het is niet overdreven. Het zorgt voor een mooie gezonde glans!

De highlighter blijft na een drukke dag nog steeds goed zitten, de glans is wel verminderd maar het zit er nog steeds heel erg goed op. Fijn!

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe aanwinst! Ik vind het een mooie highlighter en het zorgt voor een prachtige glans. Soft and Gentle is 31,50 en te koop bij Douglas, Bijenkorf en Mac counters. Een flink bedrag maar naar mijn mening zijn geld dubbel en dwars waard! Ik ben er helemaal verliefd op.

Zijn jullie fan van highlighters? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een mooie highlighter, hij geeft een mooie glow =)
    Liefs Jorinda

  2. Het is ook een grote favoriet bij mij! Helaas is een hele tijd terug het hele doosje bij mij uit elkaar gevallen waardoor er in het zwarte deel talloze scheurtjes zitten. Moet er echt voorzichtig mee zijn dus..

  3. Heel erg mooi! Bij mij is Lightscapade een favoriet, die past iets beter bij mijn huid. En als ik wat meer drama wil, dan ga ik voor Beaming Blush (ook van Mac).

  4. Oeh ja, deze is echt prachtig! Ook wel een van de mooiste en bekendste highlighters geloof ik <3

  5. Deze is ZO mooi. Ik heb Lightscapade, die is wat lichter wat ik fijner vind voor op mijn huid.

Geef een antwoord

Sluit Menu