Review | Australian gold zonbescherming

Review | Australian gold zonbescherming

De zon laat zich steeds meer zien in Nederland, ondanks dat er soms een paar zonnestraaltjes door de wolken te voor schijn komen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en beschermen met zonnebrand. Tijdens de vakantie in Kefalonia gebruikte ik vaak de zonbescherming van Australian gold wat al twee jaar een groot favoriet van mij en Mike is. In het artikel van vandaag review ik twee producten van australian gold.

Ik maakte vorig jaar kennis met het merk Australian gold, ik raakte gelijk enthousiast door de leuke verpakking. Het ziet er verzorgd uit maar wel met een speelse look, het logo van het merk is een koala beertje. Het ziet er gelijk heel zomers uit door de palmbomen en de zon die is afgebeeld op de fles.

Laten we beginnen met de spray gel factor 30. De zonnebrand heeft een gel substantie, de zonnebrand is makkelijk aan te brengen door de spray. Zo gebruik je niet onnodig veel. De substantie is wit van kleur en trekt gemakkelijk en snel in in de huid, het laat geen vettig laagje achter en is waterproof voor wanneer je gaat zwemmen of veel transpireert. De geur is echt verrukkelijk! Ik kan het niet helemaal plaatsen maar het ruikt in ieder geval zo zomers.

Spray gel spf 30 bronzer
En dit is de andere variant van Australian gold die ik meehad op vakantie. Deze variant is wederom weer factor 30, dit vind ik persoonlijk de fijnste factor en werkt goed voor mij. De zonnebrand heeft ook weer een gel substantie maar in deze gel zit bronzer verwerkt, dit zorgt ervoor dat je sneller bruin word. I love it! Je hoeft niet te schrikken want je krijgt hier geen drastische verandering door, het is zonnebrand die je huid iets donkerder laat lijken. De geur is wederom echt heerlijk en ruikt lekker zomers.

Ik ben fan van Australian gold en ontzettend tevreden over deze fijne zonnebrand producten! Australian gold is te koop bij de Kruidvat en de Etos. De producten kosten 14,95 per stuk.

Wat is jullie favoriete zonnebrand merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik vind de producten ook echt super fijn! Vroeger hadden ze ook een hele lekkere aftersun maar precies die variant heb ik nergens meer gezien. Wel fijn dat het merk ook vaak in de aanbieding is, scheelt een hoop!

  2. Wat een schattig logootje! Klinkt niet slecht. Erg mooie foto's heb je gemaakt, ook!

  3. Wat een mooie productfoto's dit! Ik heb dit merk nog nooit gebruikt, terwijl ik wel vaak positieve dingen lees. Volgend jaar maar eens aanschaffen!

  4. Ik heb dit jaar gewoon van het merk kruidvat gebruikt, was gewoon prima. Ik ken deze nog niet

  5. Mooie foto's :)! Ik kende dit merk helemaal niet, goede review :).
    Xxxx, leoniae

  6. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik hoop dat we nog een aantal zonnige dagen krijgen in Nederland. Dit lijkt me een heel fijn merk!

  7. Wat een heerlijk zomerse foto's! Nu wil ik heel graag zwemmen haha. Ik ben zelf dol op de producten van Australian gold!

  8. Superleuk die foto's zo bij/in het zwembad! Vind de producten van dit merk altijd zoo lekker ruiken <3

Geef een antwoord

Sluit Menu