Black and white

Black and white

Een ding wat ik ontzettend leuk vind is fotograferen, maar ook op de foto gaan vind ik een groot feest. Ik sta altijd vrolijk met al mijn outfitjes voor de camera en lach als een blij ei. Serieus kijken vind ik wat meer een probleempje, ik vind dit altijd heel erg lastig en schiet eigenlijk altijd in de lach. Ik ging met Eline foto’s schieten en probeerde het gewoon een keer. Why not?! Er zit letterlijk maar één lachende foto tussen. Dit is echt een wonder voor mij haha! Het resultaat zie je in dit artikel.

Ik vond het heel onwennig om zo voor de camera te zitten en dat ook nog eens met een ‘poker face’. Op dat moment totaal niét mijn ding, voelde me ontzettend ongemakkelijk en had geen idee hoe je moest kijken omdat je niet ‘kan’ lachen. Toch vind ik het resultaat heel erg tof en juist de serieuze blikken geven een hele stoere en ruige look aan deze foto’s. Ik ben helemaal happy ermee! En heb weer wat nieuws geleerd, serieus kijken kan ook heel tof zijn. En ik bedank Eline voor het maken van de foto’s <3
Wat vinden jullie van de foto’s? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een mooie foto's, erg mooi in het zwart-wit ook =)
    Liefs Jorinda

  2. Heel eerlijk? Ik vind serieuze foto's meestal mooier dan foto's van breed lachende gezichten, al hangt het natuurlijk van de setting af. Deze vind ik erg mooi, vooral de eerste!

  3. Wat een prachtige foto's, wauw! Heel anders dan de foto's die je normaal plaatst inderdaad, tof!

  4. Supermooie foto's, knapperd ben je ook! Vind het ook wel iets hebben dat je er op sommige foto's wat serieuzer op staat <3

  5. Ik ben gek op zwart-wit foto's. Ze zijn heel mooi geworden

Geef een antwoord

Sluit Menu