Greece vibes

Greece vibes

Tijd voor de derde outfit van Griekenland! Ik ben gek op de blauwe en witte huisjes in Griekenland. Kortom de perfecte locatie om samen met Mike foto’s te shooten van mijn outfit! In de outfit post van vandaag draag ik mijn favoriete korte jeans van de Monki (hij is volgens mij al 5 jaar oud, maar een groot favoriet!). In combinatie met een gehaakte top wat helemaal de summer touch geeft aan mijn outfit.

De tijd vliegt voorbij, drie weken geleden belanden we net in het fijne Griekenland. Als ik de foto’s zo terug kijk heb ik wel stiekem een beetje heimwee hoor.. de opgelichte blonde haren door de zon, korte broekjes, en bruine benen! Ik kan niet wachten tot de volgende vakantie hihi.

Top – Costes | Jeans – Monki | Sandalen – Invito | Tas – Het kaufhaus (vintage) | Ketting – Hunkemöller | Ring – Hema | Zonnebril – Primark |

Dit is toch wel een van mijn favoriete outfits voor de zomer, comfy, easy en het ziet er ook nog eens leuk uit. De top die ik draag combineer ik ook vaak met een bikini en draag ik deze top erover heen als ik bijvoorbeeld naar het strand ga. 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 26 reacties

 1. Mooi zwembad en appartement en leuk outfitje draag je ♥ ook de complimenten voor de fotograaf, maar jij staat altijd leuk op de foto.

  1. Dankjewel buurvrouw! Super lief, mike vind het compliment ook erg leuk <3
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een leuke outfit! En wat een prachtige bruine benen. Je ziet er heel mooi uit!

  1. Fijn he?! Het kleurtje is er helaas zo snel van af gegaan in Nederland.
   X

 3. Je bent zo mooi bruin geworden, love it! Deze outfit vind ik ook heel tof <3

 4. Wat een superleuke outfit en wat staat die gehaakte top je goed! Ik word ook helemaal blij van deze stralende en tropische foto's, zeker met dit regenachtige weer hier 😉

  1. Fijn he! Ik kreeg ook echt weer even een oppepper van het schrijven van deze blogpost.
   Liefs,
   Evelien

 5. Wat een leuke outfit weer =)
  Mooie locatie zeg !
  Liefs Jorinda

 6. Je bent prachtig bruin op de foto's! De gehaakte top vind ik erg leuk, mooie zomerse outfit 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu