Hotspot | Drab Den Bosch

Hotspot | Drab Den Bosch

Happy Monday! Om de week met een vrolijke start te beginnen wil ik graag jullie deze leuke koffiehotspot in Den Bosch laten zien. Ik ben verliefd geworden op Den Bosch door de leuke winkeljes en de lieve gastvrijheid. Je kunt daar als mode/interieur liefhebber je hart op halen voor alle leuke boetiekjes, maar ook als koffieliefhebber! In het artikel van vandaag laat ik jullie de hotspot Drab zien.

Drab bevind zich in het hartje van Den Bosch. Drab is een gezellige koffietentje waar je ontzettend lekkere koffie kunt drinken, maar er is ook verrukkelijke thee voor de theeliefhebbers onder ons. Je kunt er ook terecht voor lekkere snackjes. I love it. Het interieur is erg tof ingericht met allerlei stoere elementen! Super tof, combineert naar mijn mening helemaal bij een koffietent.

Het voordeel ook is dat ze om zeven uur in de ochtend open gaan zodat je voordat je naar werk gaat en heerlijke koffie kunt meenemen. Het perfecte begin van de dag!

Drab | Kruisstraat 12 | ‘s-Hertogenbosch  
Maandag: gesloten.
Dinsdag en woensdag: 07.00 uur – 18.00 uur.
Donderdag: 07.00 uur – 21.00 uur.
Vrijdag: 07.00 uur – 18.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur – 18.00 uur.
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur.

Gaan jullie een bezoekje brengen aan Drab wanneer jullie in Den Bosch zijn? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een leuke en gezellige plek met inderdaad perfect matchend interieur! Het klinkt als een heel leuke hotspot. Sowieso vind ik Den Bosch een fijne stad, dus ik ga deze hotspot zeker onthouden 🙂

  1. Ja ik heb altijd een zwak voor tof matchende interieurs. <3
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat een geweldige hotspot! Ik hou van zulke koffietentjes, het ziet er altijd zo gezellig uit <3

 3. Wat zijn die stoeltjes tof! Inderdaad handig dat ze zo vroeg al open zijn. Ik ben nog nooit in Den Bosch geweest. Lijkt me wel een erg leuke stad.

 4. Ik ben hier nog nooit geweest, mar het ziet er leuk uit! Den Bosch is sowieso een leuke stad.

 5. Wat een super leuk plekje! Helaas helemaal niet bij mij in de buurt, maar mocht ik eens in Den Bosch zijn…

Geef een antwoord

Sluit Menu