Mijn grote favorietjes voor de zomer!

Mijn grote favorietjes voor de zomer!

De zomer komt eraan en over een kleine maand ga ik 11 daagjes naar het heerlijke Kefalonia (Eiland bij Griekenland). Voordat ik op vakantie ga wil ik altijd mijn favorieten voor de vakantie halen op beauty gebied maar natuurlijk ook leuke musthaves op het gebied van mode. In het artikel van vandaag laat ik mijn grote favorietjes zien voor de zomer! Lezen jullie mee?


Outfits | Esprit
Nu de zomer eraan komt vind ik het belangrijk om bepaalde kledingitems in je kast te hebben. Dit jaar reis ik met het vliegtuig naar mijn vakantiebestemming en is het handig om items te hebben die je op meerdere manieren kan combineren. Zo is het zwarte jurkje en de sandaaltjes van Esprit een groot favoriet. Een zwart jurkje kan je dragen wanneer je een dagje vertoefd in de stad en is perfect te combineren met de zwarte rugzak. Het zwarte jurkje kan je in de avond helemaal omtoveren tot een sjiek jurkje met hakken en perfect voor een date-night of stap avond. Ik wil proberen dit jaar meer van dit soort items mee te nemen in mijn koffer. Zo is de roze top die je op de afbeelding ook een echte basic musthave, een vrolijk zomers jurkje en je kan er diverse kanten mee op.

Lush silky underwear
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ook een groot fan van de Lush silky underwear in de zomer. Dit is een heerlijke poeder substantie die goed werkt voor het verminderen van het ‘plakken’ van je benen tijdens de hitte. De poeder ruikt ook nog eens lekker en verzorgd goed je huid. Lees hier de review die ik erover heb geschreven!


Beach towel
Vorig jaar zag ik ze al in Griekenland en ik wil er dit jaar ook een meenemen. Ze zien er zo leuk uit! Perfect wanneer je lekker wilt gaan zonnen, of wilt chillen met je lover bij de romantische zonsondergang. Deze leuke beach towel is te koop bij bol.com.


Zonnebrand creme
Natuurlijk is de zonnebrand crème ook een grote musthave, ik heb een lange zoektocht gehad naar de meest fijne zonnebrand maar op dit moment behoren Australian gold en de Rituals producten voor de zon tot mijn favorietjes.


Pasjeshouder
Op vakantie draag ik zo min mogelijk en wil ik zo weinig mogelijk meesjouwen heel de dag. Deze leuke pasjes houder van Hema die draagt daar zeker een steentje bij. Hij ziet er leuk uit, is compact en ook nog eens heel handig.

Wat is jullie grote summer musthave/favoriet?

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Die poeder van lush klinkt ideaal zeg! Had ik eigenlijk echt moeten hebben voor de vakantie – alleen jammer dat ik nu niet meer de komende week bij een Lush kom, haha!

  2. De Silky Underwear van Lush wilde ik toevallig vandaag misschien halen. Ik denk dat ik het maar ga doen!

  3. Ik ben benieuwd naar de zonneproducten van Rituals! Dat poeder van Lush klinkt erg handig.

Geef een antwoord

Sluit Menu