Shoplog Amsterdam! Mac & lush!

Shoplog Amsterdam! Mac & lush!

Zoals jullie zagen in de plog ben ik een dagje naar Amsterdam gegaan, ik heb daar onder andere ook wat dingetjes gekocht en ben geslaagd bij lush en mac. Het is ook de eerste keer dat ik daar heb geshopt maar ik werd heel vriendelijk geholpen echt heel fijn en ben heel erg blij met mijn aankoopjes. Kijken jullie mee?

Ik was zo nieuwsgierig na al die goede verhalen over deze twee winkels. Ik heb gekozen voor fun, dat is een douchegel en shampoo tegelijk. Je kan er mee kleien en vormpjes maken en dit zo gebruiken voor onder de douch, het ruikt echt heerlijk naar citroen.  Ik heb ook een keuze gemaakt voor het voetenmasker, mijn voeten kunnen altijd wel een oppep beurt gebruiken en dit is perfect voor een chill avondje. En een scrub heb ik uitgezocht! Dit kan ik elke keer her gebruiken maar binnenkort hier meer over. Ook kreeg ik van de verkoper een testertje mee met nagelriemen crème. Ik ben benieuwd!
Bij de mac ben ik ook goed geslaagd zoals je ziet, ik heb de perfecte rode lipstick gekocht genaamd; ruby woo. Ik ben er zo blij mee! <3

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ah wat een leuke producten heb je gekocht! Ik geloof dat ik zelf toch ook echt een keer naar een lush moet.

    1. Ja is echt een geweldige winkel met zulke fijne producten! <3

  2. Leuke aankopen, heb gelijk weer zin om naar de Lush te gaan 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu