Vintage shopping! | Mijn kringloop aankopen. #1

Vintage shopping! | Mijn kringloop aankopen. #1

Tijd voor een nieuwe rubriek op mijn blog! De laatste tijd ben ik regelmatig te vinden in de kringloopwinkels. Ik kan er ontzettend van genieten om rond te kijken, en interieur pareltjes te vinden voor mijn kamer, of voor mijn uitzet. Ik ben dol op vintage items, en natuurlijk kun je bij de kringloop winkel daar je hart voor ophalen. Twee weken geleden ging ik samen met Mike in Breda kringloop shoppen, en daar ben ik goed geslaagd! Kijk je mee naar mijn aankopen?

Dikke dames schilderij | 0,50
Dit té vrolijke schilderij sprak mij direct aan! Ik ben fan van de schilderijen van ‘de dikke dames’. Echter is dit schilderij door iemand zelf geschilderd, dit maakt hem juist extra leuk. Het schilderij is op een canvas doek gemaakt, het doek willen wij er in de toekomst afhalen, en de schildering uitsnijden en inlijsten. Ik ben namelijk niet zo’n fan van een dik canvas doek. 🙂

Vintage auto bord | 3,00
Als je mij een beetje kent.. Weet je vast wel dat ik een grote liefde heb voor ouderwetse auto’s. Toevallig kocht ik eerder bij de kringloop in Breda gebaksbordjes met ouderwetse auto’s erop. En nu vond ik dit leuke sierbord! Als grapje zei ik tegen Mike, wie weet kom ik wel een bordje tegen uit Gouda. Toevallig is dit bordje gemaakt in Gouda! Hoe leuk dat je dit dan in Brabant vindt.Speelgoedauto’s | Vanaf 1,00
Je zult wel denken, wat moet jij nu met speelgoed autootjes? Ik heb een ontzettend leuk project waar ik aan ga beginnen! Ik vertel jullie er binnenkort meer over. Een doel voor het nieuwe jaar is onder andere meer starten met leuke do it yourself projecten. Dit laat ik ook zeker meer doorschemeren op mijn blog. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Ouderwetse lucifers | 1,00
Ik heb altijd een bepaalde liefde voor ouderwetse verpakkingen. Ze zien er zoveel leuker uit! Toen ik dit schattige pakje lucifers zag liggen kon ik ze niet laten liggen.

Koehandel | 2,00
Yay! Ik was door het dolle heen toen ik een van mijn favoriete spellen zag liggen in de kringloop. Koehandel hebben wij thuis al liggen, maar ik zou het ook leuk vinden als ik dit spel later in mijn eigen huis heb liggen. Het spel is nog helemaal nieuw, want het zit nog in de folie.

Mike boddé – pil | 2,50
Ik vind het ontzettend interessant om boeken te lezen over mijn vakgebied. Dit boek zag ik liggen bij de boekhandel, en toen wekte het al mijn interesse. Ik legde hem terug vanwege de prijs, nu vond ik hem bij de kringloop voor 2,50! Hij ging direct mijn mandje in.

Theepot/waterketel | 12,00
Ten slotte mijn favoriete aankoop! Deze geweldige rode ketel. Ik ben gek op de kleur rood. Ik kon dit pareltje écht niet laten liggen, ik zou hem later graag willen gebruiken als theepot. Je wordt denk ik gelijk vrolijk als je deze gebruikt!

Dit waren mijn aankopen van het kringloop shoppen in Breda. Mike was toevallig ook nog goed geslaagd, hij had items gevonden voor zijn oorlogsverzameling. 🙂
Ik ben bij Emmaus, en vindingrijk kringloop winkel geweest. Twee aanraders! Ze hebben ontzettend mooie en leuke spullen.

Heb jij pas geleden gewinkeld bij de kringloopwinkel? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een toffe aanwinsten! Vooral die theepot vind ik heel mooi (en supervrolijk!) 🙂 Je bent echt goed geslaagd. Wat een slim idee ook trouwens om de schildering uit het canvas te snijden. Zo kun je er echt iets eigens van maken.

  2. Wat een leuke aankopen! Die rode ketel vind ik echt helemaal geweldig, wauw <3 Zie het al helemaal voor me hoe leuk dat kan staan in je interieur, love it!

Geef een antwoord

Sluit Menu