Interieur | Liefde voor houten vloeren

Interieur | Liefde voor houten vloeren

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel in je huis. Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis, of je dit doet met een betonnen vloer, tapijt, visgraatvloer, of een stoere houten vloer. Het is een gebruiksvoorwerp en je maakt er veel gebruik van, je ligt, loopt en staat erop. Het is belangrijk dat de vloer goed bij je interieur past en mooi is afgewerkt. In het artikel van vandaag show ik jullie een aantal prachtige houten vloeren in combinatie met diverse interieurs!

De vloer is een basis van je interieur. Op de vloer gebeurd het allemaal, de vloer moet tegen een stootje kunnen, van goede kwaliteit zijn en het moet er ook nog eens mooi uit zien. Mijn voorkeur gaat naar een houten vloer. Een houten vloer vind ik goed te onderhouden, schoon te houden en straalt veel warmte uit. Op de foto hierboven zie je ook plavuizen in combinatie met een houten vloer. Ik vind dit soort combinaties heel erg tof omdat het juist iets anders is en een gave combinatie is wat je niet zo gauw maakt!

Houten vloeren vind ik zelf altijd dus erg mooi in je interieur, het geeft veel warmte en sfeer en is goed te combineren met diverse materialen en kleuren. Ik vind zelf de visgraat vloeren een van de tofste houten vloeren die er zijn, wel iets moeilijker te combineren maar oh zo origineel! Bekijk de volgende inspiratie beelden:

Bij de webshop gekophout.nl verkopen ze allerlei diverse houten vloeren. Gek op hout is een online parket en plinten specialist. Plinten zijn belangrijk in je interieur omdat dit zorgt voor de afwerking van je vloer. Dit maakt het strakker en ziet er een stuk netter uit. Bij gekophout.nl kan je dus terecht voor diverse mooie plinten. Het is belangrijk om je houten vloer goed te onderhouden, ook daar heeft gekophout.nl aan gedacht en hebben diverse producten in hun assortiment om je vloer goed te onderhouden, namelijk olie en lak om de vloer goed te verzorgen maar ook schoonmaak middelen die handig van pas komen bij het schoonhouden van de houten vloer.

Om de vloer af te maken kan je een kleed gebruiken. Dit geeft net dat extra beetje sfeer en kan je afstemmen op je interieur of juist een echte eyecatcher gebruiken. Ik vind het zelf heel erg leuk om een echte eyecatcher te gebruiken met een funky print. Heel erg leuk wanneer je juist een rustig interieur hebt.

Kortom ik ben helemaal fan van houten vloeren en vooral van de visgraat vloer! Het geeft zoveel sfeer en je kan het af stylen  met mooie plinten en een vloerkleed.

Wat vinden jullie van houten vloeren? En wat voor soort vloer hebben jullie in je interieur? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Good morning! 🙂 Really nice, your interior :))…this is really inspiering for me for my new flat, so thank you very much for sharing your ideas! :)…Have a nice day and best wishes from st. ulrich südtirol ( http://www.laperlahotel.info )…yours Marie ;)<3

  2. Jaaa love houten vloeren! Wij hebben dat thuis helaas niet meer na de renovatie, maar vind het wel nog steeds heel mooi.

  3. Wij hebben thuis ook een houten vloer. Ik ben er dol op, ik vind het erg sfeervol!

Geef een antwoord

Sluit Menu