VLOG | Hotspots ontdekken in Den Bosch.

VLOG | Hotspots ontdekken in Den Bosch.

Yay! Het is tijd voor een nieuwe video. Ik heb aardig de film flow te pakken en begin er steeds meer aan te wennen. Onwijs leuk! In de vlog van vandaag neem ik jullie mee naar Den Bosch. Het is de eerste keer dat ik naar Den Bosch ben gegaan en ben helemaal verliefd geraakt op de stad. Ik heb allerlei leuke hotspots bezocht en je ziet het in de video van vandaag! Klik hier om naar de video te gaan.

Wat vind je van de vlog? let me know! En vergeet zeker niet te abonneren. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Den Bosch is absoluut een van mijn favoriete steden in Nederland, ik vind het zo leuk! Hele leuke vlog vind ik dit dan ook.

 2. Ik ben nog nooit in Den Bosch geweest zo erg, maar wil er graag nog eens naartoe!

  1. Ja echt een hele leuke stad! Was er zelf ook nog nooit geweest maar vond het zo leuk daar <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat leuk om je eens in een vlog te zien 🙂 Superleuk, zo'n dagje Den Bosch! Zo te zien zijn er echt veel leuke winkels te ontdekken. Wat een tof idee, een kneusjesplant adopteren 😉

  1. Dankjewel Romy! Vind het nog wel erg wennen maar het begint steeds meer eigen te worden. 🙂 Ja leuk he?! En de kneus plantjes doen het nog steeds goed.
   X

 4. Super leuk! Mocht je nog hotspot tips willen bekijk dan eens mijn site! Binnenkort ook met video online! Liefs Ileenja Marina

  1. Wauw! Wat heb jij ook een prachtige website, zoveel mooie hotspots. Ik ga je website zeker onthouden <3
   Liefs,
   Evelien

 5. Wat een boel leuke hotspots zijn er in Den Bosch zeg! Ik ben er ooit een keertje heel kort geweest, maar ik weet daar niet zo veel meer van. Als ik er een keer naar toe ga dan kijk ik jouw video nogmaals van te voren, haha.

  1. Jaaa leuk! Er was ook nog een hotspot oerwoud (met overload aan leuke plantjes) maar die was helaas dicht.
   X

Geef een antwoord

Sluit Menu