Much love for pants with stripes on it!

Much love for pants with stripes on it!

Een trend die ik helemaal omarm, en gegoten om je lichaam zit is de flared jeans. Ik moet eerlijk toegeven dat moment wanneer ik deze broek voor het eerst aantrok heel erg moest wennen maar is nu een van mijn favoriete items geworden in mijn garderobe. In de outfitpost van vandaag laat ik zien hoe ik deze flared jeans met streepjes(!) combineer. Kijken jullie mee?

Ik ben dus groot fan van de flared jeans trend, ik vind wanneer je curves hebt dit soort broeken ook zeker goed kan hebben. Juist de vrouwelijke curves komen goed naar boven in zo’n soort broek. Ik vind de print lekker funky en je kan op verschillende manieren combineren. Naar mijn mening heel erg leuk met rode lipstick, rood tasje, en rood jasje. In deze outfit post heb ik hem all black gecombineerd met mijn favoriete tasje van de costes.

Broek – Berschka | Tas – Costes | Shirt – Primark | Zonnebril – Primark | Schoenen – Converse Allstar |

Wat vinden jullie van mijn outfit? En wat vinden jullie van de trend rondom de flared jeans? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wat een leuke outfit weer =)
    Die broek staat je goed!
    Liefs Jorinda

  2. Staat je erg goed! Ik heb dit soort model al een eeuwigheid niet meer gedragen!

  3. Die broek vind ik ZO GAAF! Helemaal mijn ding haha. Staat je super leuk deze outfit. Vind dat je de broek tof hebt gecombineerd. 🙂

  4. Het staat je super! Ik vind dit soort broeken heel lastig combineren!

Geef een antwoord

Sluit Menu