Photodiary 102 | Gestrest, panda’s bezoeken & shrek marathon!

Photodiary 102 | Gestrest, panda’s bezoeken & shrek marathon!

De laatste week bikkelen en de deadlines klaar maken voor de laatste tentamenweek. Fijn! Het einde komt al in zicht wat heel erg spannend maar ook natuurlijk heel fijn is. Mijn week stond vol in teken van het tentamen leren, maar ook leuke dingen, zo heb ik mijn beste vriendinnetje Charlotte twee keer deze week gezien, heb ik de panda’s bezocht in Rhenen, en heb ik samen heel de dag met Mike geknuffeld en een Shrek marathon gehouden. Lezen jullie mee?

Maandag

Maandag was tweede pinksterdag en hadden we ook nog een dag vrij. Super fijn. We hebben Noah uitgelaten en kwamen dit lieve katje tegen die zo knuffelig was. <3 We hebben die dag een heerlijke Shrek marathon gehouden, een dagje quality time en lekker ontspannen. Noah stond zo schattig dat moment dat Mike weg reed op de motor. 
Dinsdag

Wat een weer Dinsdag, een en al storm en regen. Bah! Het maakte gelukkig niet heel veel uit want ik ging een dagje aan de studie. Tijd ging heel langzaam. Gelukkig had ik in de avond iets leuks!
Dinsdag avond ging ik samen met Noah naar de andere kant van Gouda fietsen want ik ging een hapje eten bij mijn oom en tante en kleine nichtjes. Was super gezellig en Noah vond het ook helemaal leuk. 
Woensdag
Woensdag had ik maar twee uurtjes les wat nog korter werd toen ik aankwam. We kregen alleen uitleg over hoe de presentatie moest.

In de ochtend veel weer aan school gewerkt en voor het tentamen geleerd.

Hop naar centraal, van daar de trein pakken naar huis. Fijn maar zo weinig les!

In de avond ging ik las de Kruidvat voor de korting avond, mijn favoriete maskers waren in de aanbieding en ik had nieuwe gezichtsreiniging nodig. Toen ik thuis kwam stond een onwijs leuk pakketje op mij te wachten. In de avond heb ik de film soof gekeken en lekker gerelaxt. <3
Donderdag

 Donderdag was weer een thuisstudie dagje, ik heb mijn tentamens geleerd. Bleg, wordt er zo moe van en gaar.

In de avond ging ik mezelf lekker eventjes opfrissen en een leuk outfitje aantrekken want in de avond ging ik samen met Charlotte de stad in <3

 We gingen heerlijk uiteten en hebben gezellig bijgekletst. Zo gezellig!

Na het hapje eten gingen we ook nog eventjes de stad in en winkeltjes kijken. We werden helemaal verwend bij ici paris xl, Charlotte haar gezicht werd gecontourd en mijn wimpertjes werden gedaan. We gingen ook niet met lege handen naar huis en namen leuke items mee! In de avond gingen we nog een wijntje drinken en daarna ging ik naar huis. Er stond namelijk weer een studeerdagje op de planning. 
Vrijdag

 Heel erg saai maar vrijdag was weer zo’n dag, de allerlaatste lange dag studeren voor dit schooljaar (hopelijk!). In de middag heb ik mijn kamer schoongemaakt en mijn kwasten gewassen.

In de avond kwam Mike langs, en kwamen mijn ouders ook alweer thuis na twee weekjes vakantie! <3 Mike en ik gingen naar een feestje in Reeuwijk, Roelf had een gezellig thuis feestje en hebben we heerlijk gegeten en wijntjes gedronken. Super gezellige avond!
Zaterdag

Zaterdag hebben we heerlijk uitgeslapen tot 11 uur, we waren er kennelijk heel erg aan toe. Eigenlijk hebben we heel de dag in pyjama’s rondgelopen en ik bed gelegen. Best wel een beetje te veel gedronken de avond ervoor dus tijd voor relaxing. Ik kreeg het boek van the green happiness binnen en daar ga ik deze week mee beginnen. Voor de rest had ik ook nog wat gedaan aan mijn tentamen.

In de avond kwamen Nathalie en Wesley langs en namen ze een flesje blauwe wijn mee. Hoe tof!?

Zondag

 Zondag hadden Mike en ik een bedrijfsuitje van zijn werk en gingen we naar ouwehands dierenpark. Super leuk! Ik had mijn outfit helemaal afgestemd op het uitje en trok mijn jasje aan met dieren patches.

We hebben natuurlijk de panda’s bezocht en wat zijn ze lief! Ze hebben een prachtig verblijf. Ik had mijn camera meegenomen dus kon wat foto’s schieten, ze komen ook binnenkort op mijn blog. We zijn naar de zeeleeuwen show geweest en hebben gezien hoe de gorilla’s zijn gevoerd. 

 In de avond gingen we nog lekker eten en hadden ze een buffet klaar gezet. De ruimte was ook helemaal leuk aangekleed en was helemaal in de sfeer van de dierentuin. Na zeven uur liepen we terug naar de auto en deden we nog een rondje door de dierentuin, bij de panda’s was het super rustig en konden we ze goed zien en waren nog langs de tijgers, giraffen en leeuwen gelopen. Super leuk om de dieren ook in een rustige periode te zien.

In de avond reden we terug naar huis toe en toen nam ik alweer afscheid van Mike. Ik zie hem de komende 12 daagjes niet, dus heel veel knuffeltjes en werd zelfs een beetje emotioneel (typisch mij). Ik heb een hoop leuke dingetjes op de planning staan, en ga lekker netflixen en aan mijn blog werken dus kan lekker eventjes bijladen. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet eruit als een week!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een mooie foto van jou op donderdag! Oh, blauwe wijn, ik wist niet dat dat bestond? En hoe lieeef, die panda's!

 3. Ahhhhh die blauwe wijn! En de panda's zagen er zo lief uit <3

 4. Wat leuk om te lezen en zien allemaal!! De foto's met je vriendin samen zien er echt heel gezellig uit 🙂 Fijne dag! Liefs, Merel

 5. Leuke foto's! Doet me er aan denken dat ik mijn kwasten ook nog moet wassen, haha 🙂

 6. Wat een fijn weekje! Zo leuk dat jullie naar de dierentuin gingen. Ik moet ook echt mijn kwasten weer wassen!

 7. Wat een leuke uitstapjes heb je weer gemaakt! Altijd leuk een dierentuin, daar moet ik ook weer eens heen 🙂 En blauwe wijn heb ik no gnooit geproefd! Ben er erg benieuwd naar!

 8. Leuke photo diary! Ik wil ook zóóó graag naar de panda's!?

Geef een antwoord

Sluit Menu