Summer bucketlist!

Summer bucketlist!

Ah het is alweer bijna zomervakantie! Wat gaat de tijd toch snel he. Alweer zomer. Ik ga vooral veel werken in de vakantie maar natuurlijk ook leuke dingen doen. Ik heb een aantal dingen op mijn bucketlist staan wat ik graag wil waar maken. Lezen jullie mee? 


Op vakantie naar Griekenland, Spanje of Portugal. 
Dit wil ik zo graag! Ik heb al een aantal leuke plekken gezien en wil het gaan bespreken met mijn vriend zodat we het rond kunnen maken en samen een gaaf klein reisje maken. Griekenland staat bij mij wel echt op nummer een, ik vind dat zo’n romantisch land en die eilanden zijn zo prachtig. Ik wil graag naar Kreta of Zakynthos.

Zomer shoppen
Ik hoef dit denk niet toe te lichten? Mijn zomer garderobe summer proof maken met leuke sandaaltjes, zonnebrillen, jurkjes en natuurlijk leuke kanten kimonootjes.

Zomerse recepten proberen
Ik ben gek op zomerse receptjes, ik wil graag deze zomer heerlijke smoothies gaan maken, lekkere salades maar ook koude pasta lasagne (heb ik vorig jaar op de camping gemaakt en is zó lekker) en andere receptjes wil ik graag gaan proberen.

Een polaroid camera 
Ik wil zo graag een polaroid camera! Vind ze zo schattig en nu ze bij de hema te koop zijn wil ik er zeker binnenkort eentje aanschaffen. Vind ze perfect voor de vakantie en de leuke uitjes.

Springkussen festival 
Ik ga begin Juli naar een ontzettend leuk festival, namelijk het springkussen festival! Vind het zo leuk! Ik ben gek op springkussens en dit is speciaal voor volwassenen. Het springkussen festival vind plaats in Amsterdam.


Naar kattencafe kopjes
Oh dit staat sowieso nog op mijn bucketlist! Een gebakje en kopje thee drinken bij kattencafe kopjes in Amsterdam. Ik ben gek op katten en nu er katten cafés in Nederland zijn moet ik er zeker eventjes een kijkje nemen, leuk om te doen met vriendinnen maar ook met Mike bijvoorbeeld.


Bootje huren in Amsterdam
De toerist uithangen in eigen land, love it! Wil graag een bootje huren en een uurtje varen door de grachten van Amsterdam. Vind Amsterdam een ontzettend mooie stad en de grachten al helemaal. Leuk om lekker te genieten met heerlijk weer op de boot.


Sterren kijken op het strand met Mike
Ik zie het al helemaal voor me, eerst een dagje strand, daarna lekker hapje eten bij een strandtent en na afloop genieten van de zonsondergang en sterren kijken op het strand met een wijntje voor mij en voor hem een biertje. Lekker kletsen en ondertussen is het super romantisch!


Een dagje strand met vriendinnen en een ligbed huren 
Oh dit lijkt mij ook zo leuk! Lekker van die ligbedjes bij scheveningen en dan kan je ondertussen lekkere dingen van de kaart bestellen. Heerlijk, beter kan niet.


Wat staat er op jullie summer bucketlist? 

Deze post heeft 9 reacties

  1. Leuk lijsjte! Dat springkussenfestival lijkt mij ook superleuk. Alleen denk ik wel erg druk.

  2. Ah wat een super leuke bucketlist voor de zomer! Zo'n lijstje wil ik sowieso ook nog maken 🙂

  3. Wat een leuke lijst! Het Kattencafe in Groningen is trouwens ook heel erg leuk :-). Zelf ga ik ook veel werken, maar ik hoop ook zeker een reisje te kunnen maken!

  4. Wat een superfijn lijstje om allemaal te doen deze vakantie, hoop dat het je gaat lukken!

  5. Aaah het katten café lijkt mij zó leuk! Wil ik ook echt een meer heen. Oeh en Griekenland is inderdaad heel leuk. Echt toffe eilanden heb je op het oog! 🙂

  6. Aaah het katten café lijkt mij zó leuk! Wil ik ook echt een meer heen. Oeh en Griekenland is inderdaad heel leuk. Echt toffe eilanden heb je op het oog! 🙂

  7. Leuk lijstje!! Zo'n polaroid camera heb ik en is zo leuk! 😀 En het kattencafé is echt een aanrader! Ben er geweest en is super leuk! x

  8. Ah wat heb je een mooie bikini zeg! Oh en zomershoppen, heerlijk 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu