H&M Event – nieuwe beautylijn lancering!

H&M Event – nieuwe beautylijn lancering!

Dinsdag avond had ik mijn aller eerste event ooit, ik ging met Manon samen naar de lancering van de nieuwe beautylijn in de H&M in Utrecht. Wij kregen heerlijke hapjes en champagne en konden de prachtige collectie bewonderen. Kregen ook nog een hele leuke goodiebag met leuke dingetjes erin en een prachtig herfstachtig lakje, hierover meer over! Ook kon je onder tussen lekker winkelen en de mooie collecties bewonderen. Ik vind de nieuwe beautylijn echt prachtig en chique, ze hebben hele leuke oogschaduw palletes, en geweldige herfstachtige lakjes. Pas op, dit zijn echt een heleboel foto’s!  Kijken jullie mee naar de foto’s? 🙂

 Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad, dus bedankt H&M! En ik ben verliefd op de nieuwe producten. Wat vinden jullie van de nieuwe beauty producten? <3

Nu verkrijgbaar bij h&m.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Super gaaf dat je hier bij mocht zijn! Leuke foto's zijn het. Vind de producten er goed uit zien, voor zover ik het nu kan zien. 🙂

  2. Wat leuk dat je daar bij mocht zijn! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! Die linnen tas is echt super gaaf!

  3. Wat leuk dat je bent uitgenodigd, ziet er echt tof uit! Ben benieuwd naar de beautylijn.

  4. Oh wauw, wat ziet dat er allemaal mooi & leuk uit zeg! Tof dat je erbij was <3

Geef een antwoord

Sluit Menu