Photodiary 101 | Grote verrassing, leuke pakketjes & nieuwe iphone!

Photodiary 101 | Grote verrassing, leuke pakketjes & nieuwe iphone!

Happy new week! Hebben jullie ook zo genoten van het lange weekend? <3 Zo fijn! Ik heb een leuke drukke week gehad vol met studeren en deadlines, maar ook leuke dingen! Ik had onder andere een grote verrassing voor Mike, heb leuke pakketjes binnen gekregen en heb eindelijk een nieuwe iphone! Kijken jullie mee?


Maandag
Maandag was een dagje vol met schoolwerk, ik heb vooral aan mijn tentamens gezeten en heb samenvattingen uitgeprint en onderstreept. Saai dagje dus! In de avond kreeg ik een onwijs leuk pakketje waar ik heel erg blij van werd!

Dinsdag
Ik begon de Dinsdag met een wandeling met Noah en daarna ging ik naar de sportschool. De apparaten werden door de instructeur om hoog gezet dus ik was goed moe na het sporten. Zo’n fijn gevoel! Na het sporten ging ik weer een dagje aan de slag voor mijn studie. Nog eventjes twee weekjes knallen en dan lekker vakantie!Woensdag
Woensdag ochtend had ik een belangrijke presentatie op school, namelijk een terugblik op het hele jaar, stage en competenties die naar voren zijn gekomen. Gelukkig was dat goed gegaan! Daarna kon ik alweer naar huis want mijn andere les viel uit. Die middag heb ik lekker wat blogjes geschreven en lekker gerelaxt, in de avond had ik een heerlijk recept, namelijk een carpaccio wrap! Jum!

Donderdag
Donderdag ochtend had ik college en was ik rond half twee alweer klaar! Super chill, het lange weekend kon beginnen. Toen ik thuis kwam stond er een leuk pakketje op mij te wachten, namelijk de bestelling bij makeupmusthaves. Onwijs mooie en fijne producten! In de middag ging ik gelijk aan de slag met een video op te nemen, die zie je hier.

Vrijdag
Vrijdags was het heerlijk zonnig weer en heb ik heel de dag in de zon aan mijn tentamens gezeten. Helemaal niet erg in het zonnetje. In de ochtend kreeg ik een onwijs leuk pakketje, namelijk mijn nieuwe iphone 7! Zo blij mee.

In de middag heb ik product foto’s gemaakt voor mijn blog, lekker gerelaxt en de video gemonteerd voor de dag erna.

Daarna moest ik opschieten! Ik ging Noah uitlaten, boodschappen doen, pizza in de oven en mij klaarmaken want poopoo kwam die avond en moest nog de verrassing voorbereiden!

In de avond kwam Mike en had ik een grote verrassing! Ik had zijn drie favoriete biertjes gehaald en had van de woonkamer een soort van chill plek gemaakt met kleedjes, kussentjes, wijn en biertjes, en een spelletje. Hij vond het super leuk! Ik had voor de sfeer allerlei kaarsjes neer gezet en had speciaal mijn rode jurkje aan gedaan.

Zaterdag
Zaterdag ochtend gingen Mike en ik eerst lekker uitslapen en daarna gingen wij samen met Noah naar de volkstuin, we gingen langs mijn opa en oma want oma was van de week jarig. Het was heerlijk weer en super gezellig!


Na het bezoekje aan mijn opa en oma zijn we naar de supermarkt gegaan, ik zou van het weekend verschillende receptjes proberen uit mijn kookboek die ik heb gehad van Mike <3 


Ik had heerlijke pittige kipsaté gemaakt, ik vond het zo leuk om dingetjes te proberen op het gebied van koken. Ik had helemaal de flow te pakken! We hadden ook nog andere lekkere hapjes en gingen samen barbequen. 

Het was super gezellig en smaakte goed! Heerlijk dit soort avondjes saampjes.

We gingen nog een heerlijk toetje maken met diepvries fruit en yoghurt! Jum was zo lekker, en Mike was helemaal fan haha! Daarna zijn we Noah wezen uitlaten en een horror film gekeken (het was zo eng en de twist was echt heel raar!), kwam zo slecht in slaap die nacht haha!

Zondag

 Zondag was een heerlijk dagje! We gingen wandelen met Noah, gingen de stad in om een heerlijk ijsje te halen en er was een muziek evenement, en in de avond ging ik weer een recept proberen. Namelijk deze lekkere aardappelsalade! Smaakte zo goed <3

Na het heerlijke eten gingen we met Noah naar het park en hebben we weer een stuk gewandeld. Zo fijn met het avond zonnetje!

Het toetje wat we zaterdag avond hadden gemaakt met diepvries fruit en yoghurt maakten we gewoon nog een keer, het is zo lekker en perfect voor in de zomer! Wij zijn fan.

Ook maakte ik deze heerlijke havermout koekjes. Heel erg simpel met havermout, kaneel, banaan en rozijntjes maar ik vind ze heerlijk smaken. In de avond gingen we shrek kijken <3 Oftewel een heerlijk relax weekend!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 19 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk z'n relaxed lang weekend!
  Liefs Jorinda

 2. Awh wat een mooie foto's en wat een gezelligheid. Wat een dotje, dat hondje! En.. wat een heerlijke sapjes, jam!

 3. Wat een leuks en gezelligheid, en mooie foto's 😀 Aah iPhone 7, snap dat je daar blij mee bent!

  1. Jaaa zo ontzettend blij mee! Weer een goede camera, veel geheugen en hij is erg fijn <3

 4. Oh, zo'n leuke week alweer! Die eerste foto van Noah; zijn staart lijkt wel een antennetje, haha! Mike staat trouwens erg goed met een vollere baard!

  1. Schattig he! Net dat staartje er boven uit <3 Heb het gelijk naar hem geappt, vind die heel erg leuk!!
   Liefs,
   Evelien

 5. Mike en jij zijn zo lief samen! Echt zo'n perfect, gelukkig stel. En jullie stralen helemaal op die foto! Wat een leuke boeken heb je besteld en wat tof dat je nu een iPhone 7 hebt! Malou x

  1. Ah wat lief! Word er helemaal blij van hihi <3 Lief dat je het zegt! Leuk zijn de boeken he? Heb er eentje al uit, komt snel artikels over online.
   X

 6. Wat een fijne dagen zo met je vriend samen! Leuk dat jullie lekker gebarbecued hebben. Daar was het weer wel goed voor! 🙂 Ziet er uit als een fijne week. Succes nog met je laatste weken op school!

  1. Ja zo fijn! Lekker quality time saampjes.
   Dankjewel sandra! :)))
   Liefs,
   Evelien

 7. Wat een schattige foto van Noah! Die boeken lijken me ook erg leuk 🙂 X!

 8. Ik had je verrassing voor je vriend gezien op Instagram, zo lief! Dat boek 'Hoe word ik instafamous' lijkt mij ook best leuk.

 9. Echt heerlijk zo'n relaxed én lang weekend! Ik moes gewoon werken helaas 🙁 Gelukkig was ik gisteren vrij. Wat een schat, die Noah. Aahh!

Geef een antwoord

Sluit Menu