5 redenen waarom ik lingerie zo belangrijk vind!

5 redenen waarom ik lingerie zo belangrijk vind!

Oh-la-la! In het artikel van vandaag laat ik mijn hersenspinsels los over lingerie. Ik bestelde een item bij lascana.nl. Ik ben gegaan voor een zwarte bh van kant (kan je nooit genoeg hebben!). Ik besefte dat ik zelf heel erg happy word van mooie lingerie en besloot om een artikel te schrijven met 5 redenen waarom ik zelf lingerie belangrijk vind! Lees je gezellig mee?


Lingerie staat bekend om prachtige setjes, body’s, baby doll’s en natuurlijk meer. Ik geef jullie in dit artikel 5 redenen waarom lingerie belangrijk is voor de vrouw zelf.


1. Het is toegankelijk 
Vaak lijkt lingerie altijd erg duur en ontoegankelijk maar dit hoeft helemaal niet te zijn. Je kan natuurlijk wanneer jij daar het geld voor hebt jezelf verwennen met een setje van Victoria Secret, Calvin Klein of een ander luxe merk, maar je kan het ook bij de ‘goedkopere’ zaken kijken zoals H&M en de Hunkemöller. Je hebt daar vaak leuke aanbiedingen en in de sale kan je helemaal goede koopjes shoppen! Yay for shopping! LASCANA heeft op dit moment ook nog iets leuks, er is namelijk een leuke sale op dit moment gaande. Kortingen tot 50% & gratis verzending. Dit maakt het lingerie shoppen wel heel erg leuk en toegankelijk! Wellicht zit er iets leuks voor jou bij!


2. Het geeft je een sexy & zelfverzekerd gevoel
Wanneer ik een mooi setje aan trek geeft mij dit een zelfverzekerd gevoel. Ik vind dat lingerie de basis is van je outfit, wat jij draagt onder je outfit weet jij zelf (en waarschijnlijk je lover!). Ik merk dat wanneer ik een mooie combinatie aan heb en een prachtige rode bh van kant dit mij heel erg blij maakt en dat het jurkje dan veel beter staat. Lingerie is een belangrijke basis voor een mooie outfit.3. Lingerie laat je outfit meer stralen
Je kan spelen met lingerie in je outfit, zo is het een trend om een body (bijvoorbeeld van kant) te combineren met een rokje of een stoere short. Love it! Ik vind het heel erg tof, of juist wanneer je een beetje een doorschijnende of kanten top draagt je zwarte kanten bh er lichtjes door heen schijnt. De laatste jaren mag je lingerie vaker gezien worden en dat kan je op een hele nette maar toch sexy manier combineren!


4. Je kan met verschillende items uit je comfort zone komen
Ik vind het zelf heel erg leuk om diverse setjes in mijn kast te hebben. Zo heb ik veel gekleurde (love it!), prints, en prachtige zwarte kanten bh’s. I love it! Ik kocht bij LASCANA een zwarte beugel bh van kant. Ik verwachte dat de cup hard zou zijn, dit vind ik zelf altijd heel prettig zitten en voel ik mij fijn bij. Dat bleek dus niet te zijn, de cup was zacht maar de beugel was wel aanwezig. Mijn oordelen waren altijd dat dit soort bh’s saai zijn en niet prettig zitten. Ik trok de bh aan en hij zat prachtig! Sloot mooi aan, mijn boobs kwamen er mooi in uit en je zag niks van het ‘zachte’ effect. Ik voelde mij gelijk zelfverzekerd en was er helemaal blij mee! Het is leuk om te experimenteren met mooie lingerie, zo kunnen dingen waar je een oordeel over hebt heel anders uitpakken.


5. Cadeautje voor jezelf 
Als ik mezelf wil belonen met een leuk cadeautje vind ik het erg leuk om een setje te shoppen. Lingerie kan duur zijn en is niet iets wat je elke week koopt. Wanneer ik bijvoorbeeld een tentamen heb gehaald, een job heb geregeld etc vind ik het leuk om een cadeautje te kopen voor mezelf. Lingerie is dan een leuke optie! Een cadeautje voor jezelf waar je van gaat stralen, zelfverzekerd door voelt en ook nog eens heel erg happy van wordt. Beter kan niet toch?

Kortom ik ben fan van lingerie en ik vind dat vrouwen zich vaker mogen verwennen met een prachtig setje, kimono of een leuke babydoll. Het is een fijne en makkelijke manier om je zelfverzekerd en happy te voelen. Houden jullie ook zo van lingerie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Mooi setje heb je uitgezocht =)
    Doordat ik veel ben afgevallen zijn mijn BH's te groot dus kan nu mooie nieuwe setjes uit zoeken.
    Liefs Jorinda

  2. Wat een prachtig setje zeg! En ik ben het helemaal met je eens: lingerie kan je echt zoveel zelfvertrouwen geven en kan een mooi cadeau voor jezelf zijn 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu