Blijheidmomentjes | Propedeuse gehaald, Mike weer zien & shopdagje! #34

Blijheidmomentjes | Propedeuse gehaald, Mike weer zien & shopdagje! #34

Jullie zullen wel denken, waarom staat de wekelijkse photodiary vandaag niet online? Het heeft een hele stomme reden. Ik heb per ongeluk al mijn foto’s van mijn mobiel verwijderd. Stom! Dus een photodiary zat er niet in, maar heb wel een hoop leuke dingen die ik met jullie wil delen dus dat kan natuurlijk ook door middel van de rubriek blijheid momentjes. Lezen jullie mee naar de dingen die mij afgelopen weken blij maakte?

Geweldige aankoopjes in de sale shoppen. 

Met the green happiness begonnen, en nu al 2,9 kilo afgevallen. f

Heerlijk ontbijtje met chocola en aardbeitjes. 

Mijn propedeuse gehaald! YES!!!

Verrassing dagje voor Mike zijn verjaardag plannen. 

Cactusjes voor 1 euro shoppen en combineren in mijn interieur. 

Met mama en de hond Noah zwemmen bij de plassen. 

Veel gebruik maken van mijn crosley speler. 

Kleding verkopen via united wardrobe, loopt zo goed! Super chill. 

Plannings maken voor mijn blog. 

Gezellig kletsen met een leuke verkoper bij rituals en een heerlijke handmassage krijgen. 

Vrolijke jurkjes met print. 

In bikini liggen in de tuin en genieten van het zonnetje. 

Meer overzicht krijgen en ruimte(!) in mijn kledingkast. 

Netflix dagje met poopoo. 

Naar een boeken/lp markt met oma. 

Mijn lp collectie uitbreiden. 

Gezellig avondje met vriendinnetje Charlotte. 

Mike die spontaan een avondje gelijk langskwam terwijl die net terug was van vakantie. 

Cadeautjes shoppen. 

De laatste loodjes die nu eindelijk klaar zijn!

Leuke pakketjes die ik mag ontvangen voor mijn blog. 

Experimenteren met toffe oorbellen. 

Veel gebruik maken van mijn nieuwe spiegelreflex camera en er nog steeds zó blij mee zijn. 

Kapot zijn na een zware wrok-out maar veel energie er van krijgen!

De tijd hebben om weer een boek te lezen. 

Vakantie. 

De vrolijke kleuren in mijn kamer. 

Dagje make-up loos, relaxte kleding en lekker chillen saampjes met poopoo. 

Binnenkort weer een tripje mogen maken met de volkswagenbus!

Waar werden jullie blij van afgelopen weken? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat fijn om te lezen, weer! Ik moet mijn kledingkast ook nodig uitmesten. Er hangen zoveel spullen in die ik al een eeuwigheid niet meer gedragen heb of gewoonweg niet meer pas. Tof dat je weer met de Volkswagen-bus op pad mag!

 2. Ah super veel leuke dingen!! Gefeliciteerd met het behalen van je P! 🙂 Geniet maar fijn van alle mooie dingen in je leven. Liefs, Merel

 3. Gefeliciteerd met je Propedeuse! Knap van je, yay! 😀 Wat gaaf dat je binnenkort weer met een volkswagen busje mag touren. Weet je al waar je die dag naar toe gaat? 🙂 Oeh en ik denk dat ik ook maar eens United Wardrobe moet gaan bekijken. Heb zo veel dingen die ik wil verkopen!

 4. Jeej gefeliciteerd met je propedeuse! En united warderobe heb ik nog nooit geprobeerd, toch maar eens proberen als ik er tijd voor heb 🙂 EN heerlijk he, de zomer! Hopelijk komt hij weer snel terug haha

 5. Fijne momentjes om op terug te kijken 🙂 Misschien heb jij nog wel tips voor mij. Bij mij loopt het niet echt op United Wardrobe.

 6. Fijne momentjes! Gefeliciteerd met je P! 🙂
  Ik werd de afgelopen weken o.a. blij van mijn vakantie, verjaardag en toffe dingen met fotografie 🙂

  xx

 7. Wat een fijne lijst! Ik word er helemaal blij van. Ik hoop dat er gauw weer wat zonnige dagen komen!

Geef een antwoord

Sluit Menu