Room details

Room details

Ik was natuurlijk zondag naar de ikea geweest, ik vind het altijd zo leuk om de zoveel tijd weer eens me kamer te veranderen. Ik heb onder andere nieuwe gordijnen gekocht en een kleedje wat nu op me bed ligt. Het ziet er alweer een stuk gezelliger uit, en het word steeds meer mijn eigen plekje. Want ik vind het erg belangrijk dat je een gezellig eigen plekje heb in huis. Ik doe ook van alles op me kamer, films kijken, bloggen, tekenen.  Kijk je mee naar de foto’s die ik heb gemaakt?

Wat vinden jullie van mijn kamer? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Leuk ingericht 🙂 Ik vind de kleur erg gezellig 🙂

  2. Oh wat leuk! Ziet er lekker knus uit 🙂 Ik volg je blog bij deze!

  3. Ik vind het ook heel belangrijk dat mijn kamer er gezellig uitziet, want het is toch wel je eigen plekje! Ik vind de foto's heel leuk! Leuke kamer <3

    xxx

  4. Wat een super leuke kamer! Erg mooi! De foto's zijn ook heel mooi! 🙂
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu