Interior inspiration | Okergeel combineren in je interieur

Interior inspiration | Okergeel combineren in je interieur

Kunnen jullie ook altijd zo lang wegzwijmelen op Pinterest? Ik vind het heerlijk om dit thuis te doen tijdens een ontspan avondje of wanneer ik in de trein zit onderweg naar Amsterdam voor een dagje college. Pinterest is dé grote inspiratie bron voor alles wat met interieur te maken heeft. Zoals jullie misschien wel weten ben ik verliefd op alles met kleur en heb ik in mijn kamer een okergele muur. Ik ben er gek op! In het artikel van vandaag heb ik een interieur inspiratie artikel rondom de kleur geel en hoe je dit kan combineren.


Okergele meubels
Ik kan het best begrijpen dat het een hele stap is om okergeel in je interieur te combineren. Het is een aanwezige kleur wat gelijk ook je interieur bepaalt. Je kan de muren rustig houden, bijvoorbeeld de kleur wit. Daarbij kan je een okergeel meubel combineren. Ik heb een aantal inspiratie afbeeldingen opgezocht en vind de okergele meubels een erg tof effect geven. Zo hou je de muren rustig en het effect hiervan is ook dat het voor rust zorgt. De okergele bank zorgt voor veel warmte en je kan de kleur okergeel laten terug komen in accessoires. Een okergele bank staat nog zeker op mijn wishlist voor wanneer ik een eigen huisje heb, zucht..

De muur verven
Wanneer je er helemaal van bent overtuigd dat de kleur okergeel wat voor jou is en bij je interieur past kan je een muur(tje) gaan verven. Dit heb ik zelf ook gedaan en nog steeds geen spijt van. Het is iets wat meer tijd kost maar zó effectief is! Het geeft gelijk warmte aan je interieur en zorgt voor een echte eyecatcher. Je kan de muur af maken met leuke lijstjes.

Accessoires
Met accessoires kun je veel kleur en sfeer aan brengen in je interieur. Denk aan een okergeel kleed, een leuke felgekleurde lamp of sfeervolle kussens. Je hebt ook wel eens dat je een kleur snel zat ben dan kan je op deze manier snel en makkelijk de kleur in je interieur veranderen. Als je al een okergele muur hebt is het super mooi om de kleur geel terug te laten komen in je accessoires, matchy matchy!

Zo fijn om op Pinterest inspiratie op te doen voor je interieur, het handige aan Pinterest is ook dat je een moodboard kan maken zodat je ongeveer weet hoe je droom interieur er uit ziet voor wanneer je er mee aan de slag gaat. Zo heb je een duidelijk beeld en kan je gelijk aan de slag met items te shoppen. Een handige tip voor wanneer je twijfelt tussen diverse stylen of kleuren!

Hoe ziet jullie interieur eruit? En hebben jullie veel kleur gecombineerd in je eigen kamer/huis?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wat leuk dat je op je kamer een muur in deze kleur hebt! Ik geef je groot gelijk dat je droomt van een huis met mooie okergele details. Ik vind het ook zo mooi en warm staan! Ik heb op mijn kamer alle muren zongeel (die kleur koos ik een jaar of 15 geleden, haha). Als ik een eigen huisje heb, wil ik waarschijnlijk één muur blauw verven en verder kleuren als geel en blauw in de accessoires laten terugkomen.

  2. Ik vind okergeel in het interieur zo ontzettend mooi! Zo[n accentmuur is bijvoorbeeld echt een droom. Ik denk dat ik voor nu eens wat mooie okergele accessoires ga aanschaffen.

  3. echt een toffe kleur! vooral zo'n muur is leuk en als trui ofzo, haha 🙂

  4. Hoewel ik echt niets heb met geeltinten, vind ik okergeel dankzij deze post echt mooi gecombineerd! (overigens vind ik je die kleur ook heel goed staan, maar dat is even off-topic, hahaha!)

  5. Ik vind het een prachtige kleur, wel gedurfd. Maar zeker in de accessoires kan het prima. Volgens mij heeft Cynthia(cynthia.nl) ook een muur bij de keuken in deze kleur geverfd.

  6. Ik ben dol op okergeel! Ik heb net een okergele trui gekocht, waar ik super blij mee ben. Okergeel in m'n interieur lijkt me ook heel tof, maar nu heb ik een lekker wit kamertje dus ik laat het maar even zo haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu