Hotspot | Kersvers Gouda

Hotspot | Kersvers Gouda

Ik voelde mij afgelopen Woensdag net een toerist in eigen stad. In je eigen hometown hotspots ontdekken vind ik een van de leukste dingen die er is. Pas geleden liep ik door een zijstraatje waar ze allemaal leuke boetiekjes, concepts stores, en interieur winkeltjes hebben. Mijn oog viel op de winkel Kersvers waar ze een breed assortiment hebben aan kinderkleding, interieur items, sieraden & leuke cadeautjes. Kijken jullie mee naar Kersvers?Over kersvers: 
”Kersvers is een conceptstore in Gouda waar op dit moment ongeveer 40 ondernemers hun producten tonen. Alle producten hebben een eigen verhaal, zijn duurzame producten en door volwassenen gemaakt. Bij kersvers kan je heerlijk een kopje koffie drinken, maar ook natuurlijk leuke items shoppen voor jezelf, maar ze hebben er ook geweldige cadeautjes”. 
 Kersvers vind ik een hele fijne concept store, wanneer je de winkel binnenstapt krijg ik gelijk een warm gevoel en straalt het gezelligheid en warmte uit. Je kan er zoals ik al zei terecht voor een heerlijke snack & kopje koffie (koffie corner is in the making!), leuke cadeautjes, snoezige items en de tofste items voor in je interieur. Wanneer je samen met je kinderen op stap bent kunnen zij zich uitleven in de speelhoek, en wanneer je lover geen zin meer heeft om mee te slenteren door de winkeltjes kan hij slurpen aan een bakje koffie. Alles kan bij kersvers!

Hoe geweldig zijn deze mokjes? Ik vind ze zo cute! Ik heb er een met knipperende oogjes mee genomen (smoes: alvast voor mijn uitzet), want ze zijn gewoon zo leuk. De kaartjes met lieve illustraties vind ik ook geweldig en nam ik er twee mee (een voor Mike zijn birthday & een voor mezelf omdat het kan). En voor iemand die het geweldig vind om andere mensen cadeautjes te geven nam ik ook nog iets leuks mee voor Mike.

 YAY! True that.

 Heel veel liefde voor deze geweldige kaartjes met té leuke illustraties. Vooral die met de oogjes vind ik echt super nice.
Oh retro radio’s! *Guilty pleasure*. Zo leuk zijn ze!

Wat vond ik het een feestje om Kersvers te fotograferen, gezellig te kletsen in de winkel en natuurlijk met leuke items naar huis te gaan. Kersvers komt zeker in mijn favorieten lijstje en vind het zeker een aanrader om naar toe te gaan wanneer je in de buurt van Gouda, of gezellig een dagje aan het statten bent in het gezellige centrum. 
Kersvers bevindt zich op de Lange Groenendaal 66. 

Openingstijden: 
Woensdag: 10:00 tot 17:30. 
Donderdag: 10:00 tot 21:00. 
Vrijdag: 10:00 tot 17:30. 
Zaterdag: 10:00 tot 17:00. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een leuke dingen! Ik vind vooral de kopjes heel erg leuk.

  2. Toerist in eigen stad/land zijn vind ik ook super leuk! Was van de week nog met een vriendin naar Haarlem om daar allemaal leuke plekjes te ontdekken. Ook maar eens snel naar Gouda toe zo te horen! x

Geef een antwoord

Sluit Menu