Streets of Amsterdam

Streets of Amsterdam

Happy Monday! Om de maandag goed te beginnen heb ik vandaag voor jullie een outfit post. In de outfit post van vandaag draag ik mijn nieuwe bandshirt, ik ben helemaal fan van de trend. Je kan het shirt op verschillende manier combineren, zowel vrouwelijk als stoer. Love it! Ik heb het band shirt geshopt bij de Costes, en mijn lievelingsband staat er ook nog eens op! Kijk je mee naar de outfit?

Ik draag een chokerketting van chokerketting.nl, een webshop met allerlei verschillende chokerkettingen van opvallend tot wat subtieler. Ik heb voor de choker met een veer gekozen. Het is een subtiele choker, ik had een vooroordeel over dit soort chokers maar als ik ze zo in combinatie zie vind ik ze toch wel heel erg tof! Ik ben er blij mee, en ik vind dat het je outfit net even afmaakt.

Spijkerjack – Costes | Schoenen – Dr Martens | Broek – Pull and Bear | Shirt – Costes | Choker – Chokerketting.nl | Rugzak – Fjallraven |


Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een leuke outfit! Zo'n spijkerjasje maakt een outfit meteen super stoer, love it!

  2. Echt hele gave foto's Evelien! En ik ben jaloers op je leuke spijkerjasje <3

  3. Wat staat zo'n lang spijkerjasje jou leuk! Goede keuze om het zo te combineren joh, gaaf. 😀

  4. Wat een super toffe outfit! Ik vind je jack echt heel erg leuk <3

  5. Oeh ontzettend leuke outfit! Dit is ook wel een beetje mijn stijl. Of nja, niet dat ik een stijl heb. Maar dit is een outfit die ik ook wel zou kunnen dragen.

Geef een antwoord

Sluit Menu