Lente/Zomer wishlist!

Lente/Zomer wishlist!

Nu de lente eraan komt heb ik zoveel zin om lekker te gaan winkelen en leuke lente items in te slaan. Zowel op interieur, make-up als mode gebied. Ik vind het altijd fijn om een wishlist te maken zodat je weet wat je ‘nodig’ hebt en geen onnodige dingen gaat kopen (Guilty!). Ik heb een aantal leuke items op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?


Op mijn wishlist staan een aantal goede basic kledingstukken. Ik vind het zó fijn dat de lente er weer aan komt. De jurkjes mogen weer uit de kast. Bij Esprit hebben ze veel mooie lente/zomer jurkjes. Ik vind het mint kleurige jurkje een fijn item, ze hebben het jurkje in verschillende kleuren zoals wit en roze. De mint kleur spreekt mij toch het meest aan! Ik vind het detail met de steentjes boven in heel erg mooi. En ik ben gewoon helemaal verliefd op leuke pastel tinten.

Witte bloesjes is een item wat ik nooit genoeg kan hebben. Ik heb twee witte bloesjes in mijn kast die heel erg fijn te combineren zijn, maar ik zou er toch nog graag een erbij willen. Het witte bloesje die op mijn wishlist bevindt is van Esprit. De mouwen zijn wijd uitlopend, helemaal een trend op dit moment. Een ander leuk detail: je hebt een kanten randje onderaan de blouse. Cute! Een leuke combinatie samen met een high-waisted broek of een rokje.

Parfums kan je nooit genoeg hebben, ik vind het erg fijn om af te wisselen met bepaalde geuren. Vooral in de lente en de zomer vind ik het fijn om luchtige, fruitige en bloemige parfums te dragen. Ik hoor van vele meiden dat dit Jill Sander Sun een fijn  parfum is voor lente en de zomer. Het is een betaalbaar parfum dus die staat zeker op mijn wishlist. Onder andere te koop bij de Douglas.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een grote zwak voor leuke jassen. Lente jassen kan ik dan ook altijd lastig weerstaan. Vooral als ze in bepaalde pastel kleurtjes zijn. Deze leuke lentejas is van Esprit en heeft een prachtige licht blauwe kleur. Ik vind dit soort jassen heel erg leuk te combineren! Ik denk dat dit een fijne basic is en een goede aanwinst voor in je garderobe.

Mijn nieuwe kamer ga ik helemaal ombouwen en een nieuw interieur aanbrengen. Ik ben volop inspiratie aan het opdoen en allerlei leuke (web)shops aan het bekijken voor leuke accessoires die de styling helemaal zouden afmaken in mijn nieuwe kamer. Bij Esprit hebben ze ook toffe accessoires voor in je interieur. Het plaid die je ziet op mijn wishlist vind ik heel erg leuk omdat die zo basic is maar ook veel warmte uitstraalt. Ik vind plaids je interieur net afmaken. En de stalen kaars houder vind ik ook zo leuk, een strak item maar wat ondertussen ook veel warmte bied. Love it.

Tassen kan een vrouw nooit genoeg hebben toch? Hoe lief is dit leuke pastel roze tasje van Esprit. Het is een tasje met een metalen hengsel en die zo leuk te combineren is door de kleur. Het is een tasje die je makkelijk meeneemt met een dagje winkelen of wanneer je gaat stappen. Het is een echte eyecatcher die je outfit afmaakt.

En de laatste items die op mijn wishlist staan is het pallet van Zoeva met allemaal basic tinten. Heel erg fijn voor de zomer wanneer je niet te veel make-up wilt dragen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de palletten van Zoeva, heb er al zoveel goeds over gehoord. En natuurlijk een lipcream van NYX. Ik heb er op dit moment drie in mijn bezit en vind ze zó fijn! Antwerp lijkt mij een prachtig vrolijke roze tint die goed matcht met de lente en de zomer.

Wat staat er op jullie Lente/Zomer wishlist? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Ik heb ook zo veel zin om nieuwe items te gaan kopen, moet snel weer de stad in! En Sun is inderdaad lekker, ik heb 'm ook gehad! x

Geef een antwoord

Sluit Menu