Photodiary 97 | Kikkervisjes vangen, koningsdag & veel qualitytime!

Photodiary 97 | Kikkervisjes vangen, koningsdag & veel qualitytime!

Afgelopen week was heel erg fijn, ik heb lekker genoten van mijn Meivakantie en vooral lekker wezen ontspannen. Helaas moest ik deze week wel weer naar de dokter, maar naast deze afspraak heb ik veel leuke dingen gedaan, ik heb lekker geluncht en koffie gedronken bij leuke tentjes, heb koningsdag gevierd, veel quality time met poopoo gehad en ik heb zelfs nog kikkervisjes gevangen! Lezen jullie mee?

 Maandag

Maandagochtend heb ik rustig aan gedaan want in de middag stond een afspraak gepland bij de dokter. Ik had voor de 3e keer last van een ingegroeide teennagel. Er zat een bacterie in mijn teen en die heb ik er nu uitgehaald door middel van drie keer per daags antibiotica slikken. Helaas had ik er een aantal bijwerkingen van, goed excuus om heel de middag lekker te netflixen. 
Dinsdag
De hele Dinsdag heb ik gewerkt aan mijn blog, ik heb foto’s gemaakt, artikels geschreven en ben zelfs aan de slag geweest met mijn lay-out, ik vond hem een beetje saaitjes worden dus ik heb hem een vrolijke boost gegeven! Wat vinden jullie van het resultaat? 
Het was heel slecht weer, het regende veel. Nu ik op zolder slaap kan ik heel erg genieten van de waterdruppels op het dakraam. Zo’n rustgevend geluid, in de avond heb ik lekker me-time gehad en genetflixt. 

Woensdag

Woensdag ochtend ben ik de sportschool ingedoken en heb ik daarna aan school gewerkt, in de middag ben ik met de familie wezen lunchen bij het barista cafe in Gouda. Mijn opa is 30 jaar vrijwilliger en kreeg een lintje, dat moest natuurlijk gevierd worden! Ik nam (natuurlijk) een heerlijk broodje carpaccio. 

 Ben zo gek op dit rode jasje! Een goede aankoop geweest bij de Costes.

 Ik nam een kijkje bij de H&M en had wat leuke dingetjes voor de lente gepast. Helaas stond het niet zo leuk.

En ik ging ook nog even de stad in voor wat cadeautjes!

Donderdag

Yay! Het is koningsdag. Helaas hadden vele vriendinnetjes al plannen en zat Charlotte in Frankrijk. Dus geen feestje voor mij dit jaar!


 Ik ben gezellig met mijn ouders Gouda in gegaan, ze hadden op de markt allemaal foodtrucks (super leuk!) en hebben wat leuke zijstraatjes bezocht. We hebben allerlei leuke boetiekjes ontdekt, veel leuke interieur hotspots, love it! Ik ga ze snel fotograferen want ze zijn super leuk om met jullie te delen. Hier alvast een sneak-peek.

Daarna zijn we lekker een grote ijskoffie met slagroom wezen drinken bij de koffiefabriek. Een heel fijn koffietentje in het hartje van Gouda. Ze verkopen daar echt de lekkerste ijskoffie, jum! In de avond heb ik Ninja warrior gekeken en lekker gechilt. 
Vrijdag
Happy Friday! Ik begon de dag met een uurtje Zumba, ik vind dat altijd zo leuk! Krijg je veel energie van en de muziek maakt je helemaal happy. Na de Zumba moest ik een aantal boodschapjes doen, ik nam ook dit leuke bosjes met tulpjes mee. Ziet er leuk uit he! Ook heb ik de deur versierd met wat polaroids, ik vind het een erg leuk effect geven. 
In de avond had ik de housewarming van mijn zus en haar lover. <3 We hebben lekkere hapjes gegeten en vooral geproost op hun nieuwe woning! Deze leuke polaroids zijn er gemaakt. In de avond laat naar huis maar het was een gezellige avond! Wel iets te veel wijntjes op, maar moet kunnen in het weekend! 😉
Zaterdag
Zaterdag was een echte relaxte Zaterdag. Zo fijn! Mike en ik hadden een quality time dagje. Lekker uitgeslapen, gewandeld met Noah, en de serie 13 reasons why afgekeken. In de avond hebben we lekker pizza gegeten en genetflixt en lekker een wijntje gedronken. Zo fijn dit soort Zaterdagen. <3
Zondag

 Zondag hebben we ook weer lekker uitgeslapen en daarna lekker gechilt op mijn bed, het ochtend zonnetje is zo fel en schijnt precies op mijn bed. Dan heb je echt het vakantiegevoel! In de middag gingen Mike en ik lekker genieten van het weer, helaas was het nog wel wat fris. Ik nam deze lekkere limonade mee van de Hema!

Toen we lekker aan het relaxen waren in het park zag ik allerlei kikkervisjes! Ik heb ze vroeger nooit gehouden maar wilde het nu toch een keer doen. Ik ving samen met Mike acht kikkervisjes en heb ze nu op mijn kamer staan, ik ben ze goed aan het verzorgen en hoop dat het kikkertjes worden. 
En dat was alweer mijn week! Deze week heb ik een leuke maar drukke week, ik ga het trouwerij jubileum van mijn opa en oma een weekendje vieren in Preston Palace, John Mayer concert samen met Robert vanavond, en ik ga Vrijdag naar een bevrijdingsfestival in Amsterdam samen met Charlotte. Leuk leuk! Fijne week meiden!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Wat een vrolijk weekoverzicht! En wat een mooie plek is Gouda zeg! Staat nu ook op mijn 'to go/to see'-lijstje, haha! Ik heb vaak kikkervisjes in mijn klas, maar dit jaar is het er nog niet van gekomen… Toch maar eens een slootje opzoeken.

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Veel plezier bij John Mayer !
  Liefs Jorinda

 3. Leuk om te zien, weer. 🙂 Heerlijk, het geluid van regendruppels. De foto van de pauwenveer vind ik ook erg mooi. Veel plezier op het optreden!

 4. Wat een fijn weekje! Ik vind je nieuwe lay-out heel erg leuk geworden. Succes deze week! <3

 5. Leuke week heb je gehad! Oh en ik ben echt onwijs jaloers haha, ik had ook zo graag naar John Mayer gewild! Heel veel plezier!

 6. Wat lijkt koningsdag me leuk! Jammer dat we in België niet echt zo fanatiek vieren

 7. Leuke foto's allemaal! Je kamer is echt leuk geworden. Veel plezier bij John Mayer vanavond! <3

 8. Veel plezier bij John Mayer nu! En ook alvast veel plezier gewenst bij al die andere leuke dingen die er op jouw planning staan. 😀 Vind je kamer zooo leuk geworden! Die tulpen en de polaroids maken het echt af, hihi. Heel leuk!

 9. De serie 13 reasons why is zo mooi! in 2 dagen uitgekeken haha, en je website layout ziet er goed uit:d

Geef een antwoord

Sluit Menu