Inspiratie: Romantische kamers.

Inspiratie: Romantische kamers.

Ik vind inspiratie artikelen altijd erg leuk om te lezen, en natuurlijk ook om te schrijven. Ik zocht weer eens van mijn favoriete sites af: weheartit. Een grote inspiratiebron. En ik zocht een aantal mooie foto’s uit. Ik heb deze keer gekozen voor een soort van romantisch tintje in de foto’s. Mooi hé? Zoals je kan zien zie je veel wit, bruin en licht roze tintjes. Ik vind dat zo mooi, en wil later graag die kleuren in mijn huis.  Wat vinden jullie van de inspiratie?

Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. wauw wat een mooie plaatjes allemaal! met dat wit en die bloemen!
    liefs, Tessa

  2. Heerlijke inspiratie! Ik heb er een paar al op mijn tumblr staan, haha. Vind de kamer nummer 3 en 7 heel mooi! Zou zo mijn kamer kunnen zijn. 🙂
    liefs

  3. waaauww, ik houd van dat soort kamers <3. Ik vind sowieso witte kamers heel aantrekkelijk ;), lief dat je me volgt <3. Ik ben je heel dankbaar 🙂

    Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu