Photodiary 99 | Pakketjes, vele dokter bezoekjes & familiefeest!

Photodiary 99 | Pakketjes, vele dokter bezoekjes & familiefeest!

Wat is de week weer snel voorbij gevlogen! In het begin van de week had ik een wat minder leuke afspraak, ik ging Dinsdag naar de dokter want ik had weer last van mijn nagel, heb leuke pakketjes binnen gehad en had een gezellig familiefeestje ten gelegenheid van mijn opa en oma hen 50 jarig huwelijk! Lezen jullie mee? 

Maandag

Maandag ochtend had ik een afspraak staan bij de dokter voor mijn teen. Deze keer stond ik ingepland bij een dokter die ik niet kende, eenmaal aangekomen bleek ik de afspraak verkeerd begrepen te hebben en was ik 10 minuten later aangekomen. Mijn teen kon niet meer behandeld worden dus kon de dag erna komen. Ik kreeg wel een nieuwe antibiotica kuur mee, weer een week die grote pillen slikken.. Ik heb voor de rest van de dag lekker beetje gerelaxt op mijn kamer en gewerkt aan school en mijn blog.

Dinsdag

Dinsdag was de dag, om 8 uur zat ik alweer bij de dokter en ik had gelukkig nu wel een dokter die ik kende. Zij heeft mij al twee keer aan mijn teen behandeld, ik had voor de 3e keer last van een ingegroeide teennagel. Ze besloot om de hele nagel weg te halen zodat het goed terug kan groeien. De behandeling was vervelend maar niet extreem erg, maar de napijn.. ik verging van de pijn. Kon letterlijk wel huilen omdat het zo bonsde en zoveel zeer deed. Ik heb een dag op bed gelegen, voetje omhoog en veel genetflixt.

Woensdag

Na een nacht slecht geslapen te hebben was het tijd voor een dagje college, gelukkig heeft mijn mem krukken gehaald zodat het lopen soepeler ging. Gelukkig was de dag niet heel lang want een les viel uit! Fijn!

Wanneer ik thuis kwam stond er een onwijs leuk en top pakketje op mij te wachten! Bij soocoo schoenen mocht ik schoenen uitzoeken voor mijn blog.

En dit zijn ze geworden! Zo blij mee! Ik ben voor allstars gegaan want dat blijven mijn favoriete sneakertjes. En ben voor de oranje/koraal kleurige adidas sneakers gegaan. Ik vind ze zo tof! Outfits komen snel op mijn blog.

Donderdag

Donderdag was ik alweer om half 9 op school en had ik college tot half 2. Daarna pakte ik de trein naar Gouda, heerlijk zo vroeg klaar! Ik trakteerde mij op een heerlijk broodje carpaccio en genoot van een fijn begin van het weekend.

In de avond heb ik het songfestival gekeken en kwam Mike langs. <3


Vrijdag

 Vrijdag ochtend stond er een kerkdienst op de planning, mijn opa had een hele kerkdienst geregeld voor zijn 50 jarig huwelijk. We waren hier met de familie bij. Na afloop hebben we met zijn alle wat gedronken bij een tentje bij de reeuwijkse plassen.

In de avond hadden opa en oma een zaaltje afgehuurd en hadden we een heerlijk buffet! De hele familie van mijn opa en oma kwamen langs en we hebben een gezellige avond gehad met zijn allen. <3

Zaterdag

Zaterdag hadden Mike en ik een heerlijke chill dag, we gingen naar een groot winkelcentrum en heb daar een moederdagcadeau gekocht: een kwastenset van ecotools! En wat leuke goodies voor mezelf die ik nodig had, onder andere nieuwe aussie shampoo. Daarna gingen we langs brokken en zo xl, een grote dierenzaak en nam ik lekkere snoepjes mee voor Noah.

Zondag 

Zondag was het moederdag! We hebben heerlijk ontbeten en later in de ochtend kwamen Nathalie en Wesley langs. Ik heb mem verwend met het leuke cadeau en hebben met zijn alle genoten van de zon.

Later in de middag heb ik foto’s gemaakt van papa zijn nieuwe overhemd, hebben we dierendocumentaire gekeken en nog lekker met Noah gelopen. Het was zulk fijn weer! En toen was helaas het weekend alweer voorbij.

Hoe was jullie week? <3 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Aussie is zo'n fijn merk! Heb het nu ook aangeschaft!
    Super leuk dat je schoenen mocht uitzoeken!

    Liefs, Nathalir

  2. Leuke diary ! Wat een mooie foto van jou en je vader

  3. Dat verhaal over je nagel klinkt wel heel erg naar zeg! Verder ziet het er gelukkig uit als een hele gezellige week!

Geef een antwoord

Sluit Menu