My new red best friend

My new red best friend

Het is weer tijd voor een outfit! Ik ben afgelopen Vrijdag met een vriendin naar Hortus Botanicus geweest in Leiden. Wauw wat is het daar mooi! Alles is zo fotogeniek en al die planten word ik heel erg blij van. Van bagageonline mocht ik een tas uitzoeken en ben ik gegaan voor de fjallraven kanken rugzak. Vandaag in deze outfitpost laat ik zien hoe ik hem combineer.

De rugzak die ik heb uitgekozen is een fjallraven kanken rugzak. Deze rugzakken zijn praktisch ingesteld en kunnen goed gebruikt worden voor reizen, school, je werk etc. Ze zijn namelijk waterdicht, het is goed voor je rug en is gemaakt van kwalitatief materiaal. Ze zijn hip en zien er ook nog eens leuk uit! De rugzakken zijn ruim ingesteld. Ik gebruik hem nu ongeveer drie weken voor school en vind hem prettig in gebruik. Er past veel in en zelfs mijn macbook! Bij de voorkant heb je nog een voorvakje en aan de zijkant voor je fles.

Blouse – Kaufhaus Utrecht (vintage) | Broek – Berschka | Choker – Chokerkettingen.nl | Rugzak – Bagageonline | Schoenen – Van Haren | Jasje – My Jewellery | 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs,
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review 


Deze post heeft 10 reacties

  1. Hij is leuk, maar ik vind je vest eigenlijk nog veel en veel leuker 😉
    Liefs

  2. Mooie kleur, die tas! Ik wil dezelfde, maar dan in het zwart. Toch moeilijk te combineren, zo'n opvallende kleur. Ik heb een Eastpak, al draag ik die niet meer zo vaak sinds ik niet meer studeer.
    Lijkt me een erg toffe locatie, trouwens!

  3. Wauw! Wat een prachtige foto's zeg! Ik vind deze tassen ook heel erg leuk.

  4. Wauw mooie tas en mooie foto's!

  5. Leuke outfit en foto's 🙂 De tas vind ik ook erg leuk, zag ze pas geleden in een winkel in Düsseldorf staan.

Geef een antwoord

Sluit Menu