de ik-als-blogger-tag!

de ik-als-blogger-tag!

Het is weer tijd voor een tag! Door Daphne werd ik uitgenodigd om deze leuke tag in te vullen. Genaamd de ik-als-blogger-tag! Omdat ik ongeveer vier jaar alweer in het blog wereldje bevindt vond ik deze tag wel heel erg leuk om in te vullen en met jullie te delen, na vier jaar ben ik nog steeds gek op het bloggen en doe ik het met veel plezier!


Waar haal jij je meeste inspiratie vandaan? 
Letterlijk overal en nergens. Ik haal graag inspiratie van buiten, op straat, vriendinnen, maar ook op internet zoals weheartit, Instagram en Pinterest. Ik hou ook altijd een notitieboek bij met al mijn ideën. Ik vind het fijn om elke dag dit bij mij te hebben voor wanneer ik inspiratie heb.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen? 
Ik ben een echte theeleut en nu ook weer staat mijn favoriete blond mok met thee naast mij. Ik vind het heerlijk om een fruitje te eten, maar ben ook echt heel erg gek op koekjes.


Als je een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daarmee?
Ik vind dit altijd een onwijs leuk artikel om te schrijven dus ik begin hier altijd wel op tijd mee. Als ik de nieuwe jaars kriebels heb dan ga ik al bezig met dit artikel. Meestal altijd rond half December.


Wat is het meest waardevolle wat je als blogger hebt geleerd? 
Ik heb zoveel dingen geleerd van het bloggen, onder andere veel over fotografie en hoe je goede artikels schrijft. Ook is mijn spelling en het formuleren steeds beter geworden. Maar ook op gebieden van samenwerken met bedrijven wat ik nog nooit had gedaan, super spannend maar o zo leuk!

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen? 
Ik studeer, sport en heb nog mijn vrije tijd naast het bloggen dus best wel heel erg druk. Ik vind het fijn om in de ochtend foto’s te maken voor mijn blog, vooral qua licht en ben ik het meest productief. Ik blog het vaakst in de avond, dan ga ik heerlijk in mijn bedje zitten met een kopje thee en ondertussen vinyl draaien. Heer-lijk!

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik zou heel graag naar een beauty-event willen, dat lijkt mij heel erg leuk. Ook zou ik graag nog mijn fotografie skills willen ontwikkelen. En natuurlijk blijven groeien met je blog, dat lijkt mij ontzettend tof. <3

Voel jij je onzeker na het publiceren van een artikel?
Niet heel vaak want ik vind de plezier bij het bloggen een van de belangrijkste dingen. Ik voel mij wel eens onzeker wanneer ik persoonlijke artikels plaats, bijvoorbeeld pasgeleden het artikel over mijn relatie met mijn vriend over tegenpolen.

Heb je veel contact met mede-bloggers? 
Ja! Ik heb pas geleden een bloggermeeting gehad in Amersfoort, super gezellig <3 Ook zit ik in een groepsapp met verschillende bloggers. Super gezellig! Ook ben ik graag actief op instagram en vind ik het leuk om op blogs te reageren.

Wat voor muziek zender heb jij het liefst aan tijdens het bloggen? 
Ik vind het heerlijk om muziek aan te hebben tijdens het bloggen! Het liefst draai ik mijn lp’s van roxy music of arctic monkeys. En vind het ook heerlijk om een relaxende playlist op te zetten bij spotify. Dit geeft mij ook altijd weer fijne inspiratie!

Op welke dag ontstaan de meeste artikels? 
Meestal op de Vrijdag, dan heb ik een dagje vrij en werk ik meestal aan school, tijdens mijn flinke tussenuren op Donderdag werk ik ook veel vooruit zodat ik vrijdag middag lekker tijd heb om aan mijn blog te werken.


Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Oh lastig! Ik vind zoveel artikels leuk en ben op veel dingen trots. Maar twee springen er echt uit, twee persoonlijke artikelen (die vind ik ook zo leuk om te schrijven!). Het artikel over de road-trip met de volkswagenbus, en het artikel over een relatie met een tegenpool.

Waarom zou iemand een blog moeten starten? 
Ik vind het zo leuk dat je je creativiteit kwijt kan en dat het helemaal je eigen stukje op het internet is. Het is jouw eigen ‘bedrijfje’ en je bent helemaal eigen baas. Het is helemaal jouw eigen soort van tijdschriftje waar je mensen mee kan inspireren, je kan experimenteren met onderwerpen en kan er zoveel in groeien. Ik vind het heerlijk om over verschillende onderwerpen te schrijven, maar ook het proces vooraf, het combineren van kledingstukken voor een outfitpost, fotograferen van mooie make-up producten, en natuurlijk de lieve reacties die je krijgt van familie, maar ook van lezeressen. Zo leuk!

Ik tag Anna van annajirina.nl
Wat vinden jullie zo leuk aan het bloggen? <3
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een super leuke tag is dit! Ik drink eigenlijk altijd koffie of thee bij het bloggen en het leukste aan bloggen vind ik de mensen die ik ontmoet en het maken van de blogposts! xoxxo

  2. Het blijft een leuke tag 🙂 Je hebt 'm leuk beantwoord, heel herkenbaar ook op vele punten! Ik ben in de ochtend ook het meest productief!

  3. Leuk om te lezen! Toen ik begon met bloggen had ik niet verwacht dat je er zo veel van kunt leren, ik herken me helemaal in dat stukje wat je hebt geschreven, het brengt je zoveel 🙂

  4. Wat een leuke tag! Ik blog ook het liefst in de avond. Heel leuk dat je mij hebt getagd, ik ga 'm zeker invullen!

  5. Leuke tag! Goh, ik ben zo blij dat ik de beslissing genomen heb om te beginnen bloggen. Het is zo tof en je leert er zo ontzettend veel door! Je wordt echt een manusje-van-alles!

  6. Super leuk om te lezen. Ik ben ook echt een thee leut en drink ook altijd thee

  7. Ik vind dit altijd zo'n leuke tag! Je hebt hem ook leuk ingevuld. Ik drink ook 9 van de 10 keer thee tijdens het bloggen. En dat het liefst met een lekker koekje erbij. Jummy.

  8. Leuke tag! Vooral je antwoord op die laatste vraag is heel herkenbaar haha 🙂

  9. Dit was echt een leuk artikel om te lezen! Ik zou ook graag nog eens worden uitgenodigd voor een event.

Geef een antwoord

Sluit Menu