Monthly thoughts February

Monthly thoughts February

Tijd voor een nieuwe rubriek op mijn blog! Namelijk Monthly thoughts. De week met veel positiviteit beginnen, het is alweer Maart (ik ben er heel erg blij om!) en ik blik vandaag terug op de maand Februari, en ik stel doelen voor de maand Maart. In deze rubriek vind je mijn verschillende favorieten, fijne momenten en dingen waar ik naar uit kijk. Lezen jullie mee?


Loving 
Afgelopen maand heb ik heel erg genoten van de momenten met mijn vriend samen, ik merkte dat de tijd die wij samen hebben besteed heel erg fijn waren en ik echt op en top hebben genoten, zoals vorig weekend heerlijk een weekendje carnavallen.

Doing 
Ik heb in Februari veel tijd aan mijn blog besteed, ik heb veel inspiratie in mijn notitieboekje geschreven en veel artikels vooruit geschreven. Ik heb vele foto’s gemaakt zodat ik een tijdje vooruit kan, en had afgelopen Vrijdag een hele leuke bloggers tour door Amersfoort en leuke mede-bloggers leren kennen.


Reading
Ik heb het lezen weer helemaal opgepakt, zoals jullie in mijn bucketlist voor het jaar 2017 konden lezen heb ik als doel gesteld om dit jaar 15 boeken te lezen. Ik ben op dit moment bezig met mijn tweede, het boek ‘voor jou’ van Jojo Moyes. Prachtig boek!


Eating
Ik ben erg aan het opletten op mijn eten, water en fruit maar cheat days bestaan natuurlijk ook. Ik heb deze maand heel erg genoten van nibbit chips, dat vind ik zó lekker!


Watching 
In de maand Februari heb ik helaas seizoen 7 van Pretty little liars afgekeken, ik ben nu weer verder gegaan met gossip girl. Met Mike heb ik de serie black sails seizoen 3 afgekeken, helaas vond ik die wat saaier worden.

Needing  
Ik ben de laatste tijd heel erg toe aan rust en tijd voor jezelf nemen en dan echt helemaal heerlijk in je eentje en even tot rust komen.

Feeling
Ik voel mij soms een beetje opgelaten door alle drukte, en wat persoonlijke dingen. Ik werd wel erg blij van deze maand omdat ik 2,5 jaar samen ben met Mike en het nog steeds ontzettend goed gaat, veel tijd heb besteed aan mijn lieve vrienden Charlotte, Robert en Leonie, en mijn sport routine nog steeds heel erg goed gaat.


Wishing 
Een geldboom in mijn tuin hebben staan zodat ik mijn rijbewijs zou kunnen halen.


Liking 
Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe beauty ontdekking, een primer aanbrengen en daarna wanneer je klaar bent met je hele make-up look met de fixing spray sprayen. Een hele nieuwe ontdekking! Het werkt super goed en je make-up blijft heel de dag goed on point zitten. Ge-wel-dig! Ik ben fan.


Looking forward to
Mike en ik hebben iets onwijs leuks geboekt afgelopen weekend, we hebben namelijk bij Sunweb de vakantie voor zomer 2017 al geboekt. We gaan 11 dagen naar Kefalonia, een eiland bij Griekenland. Heerlijk! De big smile was het hele weekend op onze gezichten, zo blij en we verheugen ons er helemaal op! Ook kijk ik heel erg uit naar de lente en de zomer, het heerlijke zonnetje en vitamine D opdoen.

Doelen voor Maart
– Meer rust nemen en mezelf terugtrekken wanneer ik moe of gaar ben, zodat ik minder snel chagrijnig ben. 
– De hele maand bootcamp volgen in de sportschool. 
– Het boek ‘voor jou’ uitlezen. 
– Een nieuw recept uitproberen en op mijn blog plaatsen. Waar werden jullie blij van in Februari? 

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een leuke rubriek! Heerlijk dat het zo goed gaat tussen jou en Mike. Toffe doelen stel je ook, ik ben benieuwd naar het recept! Malou x

 2. Wat een leuk rubriek inderdaad! Goed dat je voor jezelf doelen opstelt. Lijkt me fijn om voor jezelf te doen.

  Liefs, Nathalie

 3. Leuke nieuwe rubriek Evelien! Een goed begin van een nieuwe maand. Ja, een geldboom zouden we allemaal wel willen hihi. Fijne week nog! xo

 4. Leuk artikel! Ik ben ook dol op nibbit chips haha, toevallig heb ik net 2 zakken gekocht. Wat een mooie doelen heb je opgesteld voor maart. Ik ben trouwens nog op zoek naar een fijne fixing spray, welke gebruik je?

  1. Ik ook haha! Zo verslavend is het. Ik gebruik op dit moment de etos fixing spray, heel erg budget en zo fijn!
   Liefs,
   Evelien

 5. Tof rubriekje! Leuk om te lezen dat het zo goed gaat tussen jullie en dat jullie zomervakantie al geboekt is!

 6. Aaah Kefalonia! Daar ben ik ook geweest met mijn vriend. Dat was onze eerste échte vakantie samen, hihi. Wat mij betreft het eiland in Griekenland met de mooiste stranden, echt! Als je nog tips nodig hebt, je weet me te vinden toch? Hihi.

  1. Ah wat leeeeeuk! Ik ben heel erg benieuwd. Jaa zeker! Ik ga je zeker wanneer die tijd eraan komt om tips vragen. <3
   Liefs,
   Evelien

 7. Wat super leuk om te lezen!! Leuk dat je naar Griekenland gaat op vakantie! Lekker!
  Enne 2,5 jaar is best al lang!! In februari werd ik blij van het oppakken van het sporten! 🙂 Vond trouwens het erg tof dat ik je vorige week heb gezien!

  1. Ah dat is ook onwijs prettig! Goed bezig! Ah super lief, ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten!
   X

 8. Wat een fijne punten allemaal. Af en toe even tijd voor jezelf nemen en hebben is ook heerlijk 🙂

 9. Naar dat boek van Jojo Moyes ben ik ook zo benieuwd. Maar eerst nog een keer tijd vinden om deel 1 te lezen 😉 Wat heerlijk dat je zo ver vooruit hebt geblogd en die vakantie klinkt ook superfijn. Ik kan me voorstellen dat je daar nu al naar uitziet.

 10. Leuk om te lezen! Fijn dat het zo gezellig was met je vriend 🙂 En Gossip Girl en PLL, daar ben ik ook grooot fan van. Ik kijk Gossip Girl nu voor de derde keer. Best erg eigenlijk maar ik kan maar geen afscheid nemen haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu