Tag | My life in 20 questions!

Tag | My life in 20 questions!

Het is weer tijd voor een tag! Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een tag heb geplaatst op mijn blog en ik kwam deze tag tegen. Namelijk de my life in 20 questions tag! Er worden 20 vragen gesteld over allerlei dingen wat met je leven te maken heeft. Leuk leuk! Lezen jullie mee?

1. Favoriete kleur?
Dan ga ik voor lichtroze, babyblauw, en bordeaux rood.

2. Favoriete getal? 
24, want dit is mijn geboortegetal.

3. Droombaan? 
Als ik kijk naar wat voor opleiding ik doe wil ik heel graag in de psychiatrie gaan werken en mensen helpen, het liefste zou ik psychiater willen worden, of psycholoog. Dit lijkt mij een ontzettend tof beroep! En mijn andere droombaan blijft toch bij een redactie voor een tijdschrift zitten en doorgaan met mijn blog. <3

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf? 
Ik droom heel erg van grote steden zoals Amsterdam (mijn studentenstadje!) Utrecht, Rotterdam, Leiden of Breda. Dit vind ik zelf allemaal ontzettend fijne en gezellige steden, als ik vooruit wanneer ik ga samen wonen met mijn vriend verlaat ik (I guess) Gouda en verhuis ik naar Breda.

5 Favoriete manier om te reizen. 
Als ik kijk hier in Nederland vind ik met de trein altijd heel erg fijn en hier maak ik zo vaak gebruik van, ik reis altijd wat af in een week. Ook vind ik de fiets een prettig vervoermiddel, heel makkelijk als je ergens dichtbij heen moet. Toch vind ik altijd met mijn dikke billetjes in de mercedes van mijn vriend zitten ook heel erg leuk, lekker cruisen en vooral wanneer het dak open kan. Zo leuk!

6. Wat doe je graag in je vrije tijd? 
Ik vind het heerlijk om te genieten met een heerlijk kopje thee in een gezellig hotspotje, je kan mij vaak vinden in de winkelstraat, ik plof graag op bed in de armen van mijn lovie en heerlijk series te kijken, ik bevindt mij vaak achter het laptopje om artikeltjes te schrijven, en ik sta graag te dansen met mijn beste vriendinnetje bij een leuk feestje met natuurlijk een glaasje wijn in de hand.


7. Favoriete kledingwinkel? 
Zonder twijfel mogelijk de Costes, een ontzettend fijne winkel en de pasvorm is zo fijn! Vooral ook als je een beetje curves hebt. En de uitverkoop daar is altijd zo zalig.

8. Van wie/welke band zou je graag een concert willen bijwonen? 
Oh ik ben gek op muziek dus hier komt een groot lijstje, Nickelback, Tom Odell, Kodaline, John Mayer (yay die maak ik waar in Mei!), en ook artiesten die helaas niet meer kunnen zoals The Beatles of Nirvana.

9. Favoriete thee? 
Ik ben een echte theeleut en drink zo graag thee. Ik ben gek op Rooibos, Kaneel en ook de fruitige theetjes zoals kersen of aardbei. Heerlijk!

10. Verzamel je iets? 
Ja! Ik ben gek op mooie lipsticks. Ook ben ik een liefhebber van tassen dus die hoort ook zeker tussen dit lijstje.

11. Ik kan niet slapen zonder..? 
Zonder mijn make-up eraf te hebben gehaald en Mike een slaap lekker appje te hebben gestuurd.

12. Als je 1 miljoen zou hebben, wat zou je ermee doen? 
Ik zou als eerst een leuk huisje kopen (en een britse korthaar gelijk erbij nemen, cute!), een reisje maken, en een mooie motor kopen voor mijn lovie. Ik zou mijn ouders sjiek mee uit eten nemen, en een mooie micheal kors tas shoppen. En een aantal mac lipsticks shoppen die op mijn wishlist staan. Voor de rest zou ik het allemaal op mijn spaarrekening zetten.

13. Favoriete make-up merk? 
Rimmel London, Mac, Nyx, en Catrice!

14. Favoriete lekkernij? 
Op nummer 1 skittles snoepjes, en nibbit chips. Zo lekker!

15. Favoriete seizoen?
Ik ben altijd iemand die alle seizoenen altijd wel leuk vindt! Maar de Lente en de Herfst zijn toch grote favorietjes.

16. Slaap je met de deur open of dicht? 
Altijd dicht.


17. Waarom ben je begonnen met bloggen? 
Toen ik ooit 13 was ben ik een blog begonnen, ik schreef over van alles en nog wat en plaatste eigenlijk meer foto’s dan tekst. Toen heb ik die een tijdje offline gezet. En ben ik rond mijn 16de weer een blog begonnen (4 jaar geleden) ik wou graag mijn creativiteit kwijt en mijn passie voor mode. Ik had nooit gedacht dat ik dit zo serieus zou doen dus onwijs leuk!


18. Heb je een abonnement op een tijdschrift? 
Nee op dit moment niet! Vorig jaar had ik een abo op de flow, en heb jaren de Donald Duck ontvangen toen ik klein was.


19. Wat deed je afgelopen nacht om 00:00
Slapen!

20. Favoriete parfum? 
De vrouwentorso van jean paul gaultier, die is zo lekker! Blijft mijn all time favourite. En la vie est belle van Lancôme vind ik ook echt verrukkelijk.

En dat was de tag my life in 20 questions! Ik vond het onwijs leuk om te beantwoorden en zo kunnen jullie mij weer wat beter leren kennen. Weten jullie nog een aantal leuke tags? 


Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Zou leuk zijn als je ooit in Breda komt te wonen, ik wil er ook al heeel lang gaan wonen!

  2. Super leuke tag! Leuk om je zo wat beter te leren kennen :). Ha, goeie besteding van die 1 miljoen! En ik vind dezelfde vervoersmiddelen fijn :)! Grappig!

  3. Wat een super leuke tag! Heel leuk om je beter te leren kennen <3

  4. Leuk om te lezen! Ik wou dat ik niet kon slapen zonder m'n make-up te verwijderen; ik doe het vaker niet dan wel. *gaat zich schamen*

Geef een antwoord

Sluit Menu