6 dingen wat ik graag wil doen in de bloggerswereld!

6 dingen wat ik graag wil doen in de bloggerswereld!

Hoi iedereen! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog, vandaag heb ik een artikel over een aantal dingen wat ik graag ooit wil gaan bereiken met mijn blog. Ik heb al dingen mogen bereiken waar ik ontzettend blij mee ben maar mij lijkt het leuk om een soort van lijstje te maken met doelen wat ik graag zou willen behalen. Lezen jullie gezellig  mee? 

Naar een event gaan
Dit zie ik voorbij komen bij andere bloggers die ik volg en dit lijkt mij zo tof! Naar een event gaan van een bepaald merk en daar mogen komen voor je blog. Het lijkt mij dan ook heel erg leuk om daar een vlog of een plog over te schrijven. Wat ik ook erg leuk vind is dat je dan andere bloggers ontmoet.


Een review schrijven over een bobbi brown product 
Ik wil al zo lang een bobbi brown product, ik ben verliefd op de shimmer bricks. Prachtige tinten hebben ze daar van, maar ze zijn zo duur! Misschien gewoon eens is als een cadeautje voor mijzelf doen. Ze zijn zó mooi!


PR bureau’s benaderen
Heel spannend.. maar als mijn blog groter wordt dan wil ik graag mij een keer verdiepen in het benaderen van PR bureau’s. Wat moet je kunnen bieden als je je daar aanmeldt? Wat kan je verwachten? En welk PR bureau past bij jou? Staan jullie ingeschreven bij PR bureau’s, en wanneer weet je een soort van wanneer het ‘kan’?


Hotspots in heel Nederland bezoeken en artikels over schrijven 
Ik heb op mijn blog de rubriek hotspots, hier behandel ik leuke eettentjes, winkels en boetiekjes in Nederland. De meeste steden waar ik wat over heb geschreven zijn Gouda en Amsterdam. Maar ik wil ook graag bijvoorbeeld meer schrijven over Rotterdam, Breda (daar woont mijn vriend!:) Haarlem, Amersfoort etc. En ook allerlei verschillende hotspots.


Naar een bloggermeeting gaan
Dit staat heel erg hoog op mijn lijstje! Een keer naar een bloggersmeeting gaan en allerlei bloggers ontmoeten. Lijkt mij zo leuk om het persoon achter iemands blog te zien. Lekker een dagje winkelen, lunchen en gezellig kletsen. Sounds good right?


Meer outfit foto’s plaatsen op mijn blog 
Ik wil mij graag meer verdiepen in de outfit foto’s. Ik ben gek op mode en het lijkt mij erg leuk als ik hier meer mee ga doen op mijn blog. Ik vind het leuk om samen met mijn zus foto’s te maken van leuke matches en deze te plaatsen op mijn blog. Ook zometeen op vakantie in het prachtige Griekenland, love it!


Een hotelovernachting testen met mijn lover 
Dit lijkt mij zo tof! Voor je blog een nachtje weg bij een leuke stad of plaats, en hier een artikel/review over schrijven. Wil ik zo graag een keertje doen! Als iemand mij hiervoor zou benaderen neem ik sowieso mijn vriend mee.

En natuurlijk blijven genieten van het schrijven van artikels, foto’s maken, en jullie te lieve en leuke reacties lezen! Wordt daar zo blij van. En wat is het een fijne hobby, ik geniet er nog steeds elke dag van. <3
Wat zouden jullie graag willen bereiken met het bloggen? 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Wat een hoop mooie doelen <3 Vooral over hotspots schrijven vind ik de laatste tijd steeds leuker! En ik ben ook voor dat je meer outfit foto's plaatst, vind die altijd zo leuk om te zien en je hebt een mooie kledingstijl!

 2. Bobbi Brown producten zijn wel aanraders! gewoon even sparen of minder budget dingen kopen en dan heb je veel plezier aan een shimmer brick <3

 3. Mooie doelen voor je blog =)
  Events bezoeken lijken mij ook erg leuk!
  Liefs Jorinda

 4. Wat een leuk artikel met mooie doelen! Ik wil ook graag persbureaus gaan benaderen, maar ik moet me eerst denk ik wat beter verdiepen in de statistieken haha.

 5. Wat een leuk idee om je doelen op te schrijeen Evelien! Zijn zeker ook wel haalbare doelen denk ik. 🙂 Ik zou wel kunnen dromen van een persreisje, al denk ik dat dat een droom blijft haha!

 6. Wat een leuk idee om je doelen op te schrijeen Evelien! Zijn zeker ook wel haalbare doelen denk ik. 🙂 Ik zou wel kunnen dromen van een persreisje, al denk ik dat dat een droom blijft haha!

 7. Wat een leuk artikel!

  Ik denk dat je blog al aardig groot is, en je gerust pr bureau's kunt benaderen. Maar je moet het vooral doen wanneer jij je er goed bij voelt!

  Het lijkt mijn trouwens ook zo leuk om voor mijn blog een hotelovernachting te mogen reviewen! Of een persreisje, dat lijkt mij echt een onvergetelijke ervaring! Alleen denk ik dat beide voor mijn blog er niet in zit, maar dromen mag, haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu