Hotspot | Puick Breda

Hotspot | Puick Breda

Zoals jullie misschien weten woont mijn lovie in het gezellige Breda, de binnenstad van Breda is super gezellig en ze barsten van de leuke hotspots. Hij was pas geleden geslaagd voor zijn motor rijbewijs dus ik nam hem mee naar Puick Breda om hem te trakteren op een lekkere snack en een koffie. <3 Puick is een gezellig tentje waar je heerlijk koffie kan drinken en ondertussen schommelen en genieten van het mensjes kijken. Lezen jullie mee? 🙂

Het interieur van Puick vind ik erg gezellig! Ze hebben schommels hangen bij een soort van barretje en daar kan je zitten en mensjes kijken. Er staat overal veel plantjes en het heeft een gezellig en warm interieur! Ik vind de stoere elementen erg tof.

Wij hadden heerlijke soort van broodjes met nutella (leken op pita’s en het was echt heerlijk) en een cake met frambozen en witte chocolade. Het smaakte echt heerlijk! Ook namen wij een heerlijk bakje koffie. Hoe leuk is ook trouwens deze foto van Mike!

Wat ook zo fijn is aan Puick is dat het zich middenin het centrum bevind, het is kleine 3 minuutjes lopen vanaf de grote markt en het bevindt zich in de Veemarktstraat, daar heb je ook andere leuke winkels en tentjes zoals de pastakantine, sissy boy, dille en kamille. Genoeg te shoppen ook dus!

Komen jullie weleens in Breda, en wat vinden jullie van Puick? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Aaah wat een leuk plekje zeg! Ik zou bijna zeggen ik wil daar ook weleens heen maar Breda is mega ver van waar ik woon helaas 🙂 wie weet misschien in de toekomst

  2. 2 jaar geleden hebben een vriendin en ik een weekendje Breda gedaan. Heel lekker gegeten bij publieke werken. Leuke stad! Erg genoten.

    Deze schommels ziet er super leuk uit zeg! Mooie zaak lijkt mij. Als we weer eens gaan onthoud ik deze tip!

    Jeanine.

Geef een antwoord

Sluit Menu