The perfect valentine gift for your boyfriend!

The perfect valentine gift for your boyfriend!

Het is bijna Valentijn, een van de leukste feestdagen van het jaar als het aan mij ligt. Ik vind het dan ook altijd heel erg leuk om mijn lieve vriend te verwennen! Ik ben de dag na valentijnsdag ook nog eens twee en een halfjaar samen. Ik mocht een overhemd van overhemden.com ontvangen. Een perfect cadeau voor valentijnsdag, want je lover kan nooit genoeg overhemden hebben toch?

Ik heb natuurlijk dit overhemd aan mijn lover gegeven! We hebben een mooie locatie opgezocht in Breda en Mike heeft zijn overhemd op zijn eigen manier gestyld. Deze keer stond hij voor de camera en ik vind het resultaat heel erg mooi geworden!

Het is een Arrow overhemd. Arrow overhemden verkopen ze bij overhemden.com. Een webshop waar ze allerlei verschillende merken overhemden hebben. Arrow is een merk waar ze allerlei overhemden hebben voor elke soort man. Het is een fijne pasvorm en de maat zal gelijk goed.
Je hebt verschillende soorten overhemden, namelijk met printjes en ook met een effe kleur zoals een wit of blauw overhemd. I love it! De kwaliteit van het overhemd is ook erg goed, hij voelt fijn aan en sluit goed om het lichaam heen. Ook zijn de details ontzettend mooi. Mike is helemaal gelukkig met zijn nieuwe overhemd! Dus het ideale cadeau voor valentijnsdag. Als je de outfit helemaal af wilt maken kan je een horloge van Daniel Wellington erbij combineren, ze hebben prachtige mannen horloges en is ook ontzettend leuk om cadeau te doen. Een echte aanrader!

Mike is ontzettend blij met zijn overhemd en hij heeft hem super leuk gecombineerd, hij combineerde de groene broek en boots erbij om er een stoere look aan te geven. En hij was natuurlijk ook helemaal blij met het cadeau!

Wat vinden jullie van Mike zijn outfit? 

Liefs, 
Evelien
Samenwerking

Deze post heeft 9 reacties

 1. Leuke tips! En kleding is inderdaad altijd leuk om te krijgen toch? 😉 Mooie foto's zijn het inderdaad geworden. Fijn weekend alvast! Liefs, Merel

 2. Wat leuk dat hij ook eens voor de camera gestaan heeft! Toffe foto's. 🙂

 3. Mooie foto's! Overhemden vind ik altijd erg mooi staan bij mannen!

 4. Wat een leuk artikel, leuke foto's ook! Hele leuke outfit. Happy V-day!

 5. Awel dat vind ik nu is een heel goed idee! Dat is eens een keer iets anders. Ik hou van Arrow hemden. Heb er zelf een witte voor in te slapen x)

 6. Handige tips! Ik vind het soms zo lastig om cadeautjes te kopen voor jongens, en dit is echt een leuk idee!

  x Annabelle
  travelsandtea.com

 7. Ik ben echt dol op mannen in overhemden, haha. Mij vriend heeft er laatst ook 1 mogen ontvangen en is zo mooi. Hele leuke en spontane foto's!

Geef een antwoord

Sluit Menu