Outfit | Marmer all over the place + winactie!

Outfit | Marmer all over the place + winactie!

Het is weer tijd voor een outfit! Ik combineer mijn nieuwe jasje met accessoires, en niet zomaar accessoires, namelijk een telefoonhoesje! Hoesjes voor je mobiel vind ik altijd ontzettend leuk. Het kan heel je outfit helemaal afmaken! En wie wordt er nou niet blij van leuke hoesjes. Bij hoesjes-outlet heb je verschillende hoesjes. Ik mocht er twee uitzoeken, ik heb een marmer hoesje uitgekozen en een met een dromenvanger motief. En ik heb nog aan het eind van dit artikel een leuke winactie, lezen jullie mee?

Ik mocht dus iphone 5 telefoonhoesjes uitzoeken bij de webshop hoesjes-outlet, super fijne webshop en hele fijne en vriendelijke werknemers. Ik had de hoesjes binnen twee dagen binnen, ik ben voor de marmer gegaan (I love marmer!) en voor een doorzichtig hoesje met een print van een dromenvanger. Ik vind hem prachtig staan met mijn gouden iphone 5. 

En nu tijd voor de winactie… ik heb namelijk iets super leuks wat jullie kunnen winnen! Ik mag namelijk 25 euro shoptegoed aan een van jullie weggeven. Je hebt een super groot assortiment en je hebt verschillende soorten hoesjes. Hoe kan je kans maken?

Verplicht;
– Volg mij op bloglovin en laat een reactie achter dat je meedoet + een geldig e-mail adres.
– Volg mij op instagram.

En dan maak je kans! Ik maak de winnaar bekend op 21 Februari. Laat eventjes in een reactie weten of je mee doet en misschien ben jij de gelukkige met dit leuke shoptegoed! <3

Details van de outfit; 
Horloge – My Jewellery | Choker – My Jewellery | Jasje – My Jewellery | Broek – Berschka | Shirt – Le Ballon | Schoenen – van Haren | Tasje – Costes | Hoesjes – Hoesjes-outlet |

Wat vinden jullie van mijn outfit? En veel succes met de winactie! <3 


Samenwerking 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een leuke outfit weer, erg leuke hoesjes heb je ontvangen =)
  Liefs Jorinda

 2. Wat een mooie foto's eef! Ik doe graag mee, hou er van om mn telefoonhoesjes te kunnen verwisselen en te kunnen matchen bij een outfit!
  Ik volg je al jaren bij beide ?

 3. Super mooie outfit Evelien, you look beautiful as always <3 Ik sla de winactie over en hoop dat je er iemand anders heel blij mee kunt maken!

 4. Wat een leuke outfit en je marble hoesje is echt prachtig! Een boel foto's ook, superleuk. En wat een leuke locatie! Malou x

 5. Ah wauw, wat een mooie outfit! Het marble hoesje is er echt prachtig bij, ik vind 'm heel bijzonder! Ik doe heel graag mee met de winactie, want nieuwe telefoonhoesjes zijn altijd leuk <3 Ik volgde je al via beide kanalen. Mijn e-mail is annajirina@hotmail.nl

 6. Oeh, dat marmerprinthoesje vind ik ook erg mooi! Heb net een cover met marmerprint voor m'n MacBook Pro besteld. 😉 Ik doe niet mee met de winactie, want heb een Moto G3 en vind het zonde om dat shopkrediet aan accessoires te verspillen. Veel succes aan de deelnemers!

 7. Ik vind m leuk! Je outfit je hoesje en de locatie! Ik doe graag mee en volgde je al op bl en imsta.
  Sabrina at denklicht punt nl

 8. Leuke actie :). Ik doe graag mee.
  Ik heb zelf geen smartphone, maar ik denk dat ik mijn zusje er wel heel erg blij mee zou kunnen maken!
  Ik volg je op bloglovin' (meermyr). Ik heb helaas geen instagram :S.

Geef een antwoord

Sluit Menu